Мъжът трябва да обича жената повече

Мъжът трябва да обича жената повече
Снимка: sxc.hu

Оказва се, че за да бъде една връзка успешна, е нужно мъжът да обича жената с едно зрънце повече.

Във времето, в което живеем, равенството между половете е реалност, а не мит, а жените са по-уверени в себе си и възможностите си, и се стремят към независимост.

Това, обаче, не променя факта, че дамите мечтаят наистина да са нежната половинка във връзката и мъжът да ги обича истински и всеотдайно.

Това се доказва от онлайн анкета, проведена от сайта HowAboutWe.com. Една от дамите даже е споделила, че баба й я е посъветвала да се омъжи задължително за мъж, който да я обича повече.

Според някои анализатори това твърдение се базира на факта, че мъжете са по-склонни към изневяра или смяна на партньорката, докато жените търсят сигурност.

Природата е заложила в жената стремеж да създаде семейство и да отгледа деца, затова е нормално представителките на нежния пол да търсят в партньорите си стабилност и преданост.

Дали наистина мъжът трябва да изпитва по-силна обич към половинката си, не може да бъде казано със сигурност, по-важно е да се разбере какво всеки от двамата разбира под любов и нейното демонстриране.

Често много от жените искат показност от страна на мъжа и той непрестанно да доказва любовта си по различни начини, докато мъжете не обичат да говорят за чувствата си и предпочитат да са по-"тихи" във връзката си.

Ключът към успешните отношения се крие в разбирателството, доверието и взаимното уважение. Не насилвайте партньора ви да прави неща, които не са му по сърце, но вие смятате за необходими, за да докаже той любовта си.

Също така не си мислете, че вашата връзка трябва да изглежда като тази на приятелката ви. Запомнете, че всеки човек е индивидуален, малка вселена, както казва клишето, и уважавайте това.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

В каквa роля сте през тази учебна година?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент