Мъжът "Флинтстоун"

Мъжът "Флинтстоун"
Снимка: netinfo

Мария Николова

В мечтите на повечето жени съвършеният партньор е джентълмен. Отваря ни вратата, намята ни със сакото си, когато ни е студено, има перфектни обноски и възпитание.

Е, да, но в реалността действителността е друга – вместо да разреже внимателно пържолата с нож и вилица, той я захапва така, както първобитният човек би захапал кокал.

Да попаднете на свестен мъж си е голямо предизвикателство, но сега ще ви разкажа защо ако съдбата ви срещне с малко недодялан, но чаровен сладур, не бива да го отписвате с лека ръка.

Защото точно това е мъжът, който ще нарека с една дума - „Флинтстоун“.

Той е естествен, натурален и първичен. Небрежен, леко непохватен, безкрайно прям и директен.

Ще започна описанието му от визията: той е мъж в пълния смисъл на думата. Не е обезкосмен – напротив – гордее с всяко едно косъмче по тялото си, било то на гърдите, по краката или на гърба.

Едър е, с широки рамене, масивен, шумен, буен – когато пристъпва, било то по паркета или плочките, имате усещането, че в хола ви живее мамут.

Мъжът „Флинтстоун“ похапва от всичко и по много. Няма вариант да не хареса нещо, сготвено от вас. Една порция няма да му е достатъчна, опасявам се. Ще поиска и втора, и трета, а защо не и цялата тава?

Храни се бързо, храносмила още по-бързо и винаги е готов за още и още храна. Независимо, че е погълнал цялата великденска трапеза само преди час. Да го гледате как си похапва е удоволствие, а този процес често е съпроводен със симпатично примляскване. Което обаче ще обикнете.

Малко е припрян, но това е част от характера му, която се проявява, когато желае да ви заинтригува. Оставете го да бъде нетърпелив за вниманието ви.

Но мъжете от този тип имат няколко много ценни качества, заради които са едни от най-надеждните партньори за дълготрайни и пълноценни взаимоотношения:

Те ви харесват такива, каквито сте. Няма да очакват от вас да бъдете фитнес гуру или костите ви да стърчат изпод кожата. Това, което някои наричат целулит, за тях е част от вашия чар и сексапил.

Те са страстни – най-вече в леглото. Мъжете Флинтстоун са жребци под завивките – предпочитат да бъдат отгоре и винаги се стараят да доставят удоволствие преди всичко на половинката си.

Шансът мъж от породата „Флинтстоун“ да ви изневери е почти нищожен. Те са предани и верни на своята „Уилма“ и не биха погледнали друга жена. Особено ако любимата им ги глези, гушка... и храни редовно.

Дори и да се скарате с мъж Флинтстоун, след пет минути той ще намери начин да се сдобрите и отново да сте в хармония. Такъв си е – мил и любвеобилен.

Вярно, тези господа не носят костюм и вратовръзка (не само защото могат да я накапят), но са безкрайно искрени и отговорни. Можете да им имате доверие, с тях можете да създадете устойчиво семейство, да разчитате, че никога няма да излъжат.

Ако попаднете на такъв екземпляр, не подминавайте възможността да имате история в стил Бедрок с него. Може да излезне и нещо наистина хубаво и за двама ви.

Яба-даба-ду! smiley

Прочети още:

Бившият, бъдещият, настоящият...
В търсене на истинския...шоколад

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти