Мъжките заповеди към жените по време на Евро 2016

Мъжките заповеди към жените по време на Евро 2016
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Ако още не сте разбрали, само след няколко дена започва Европейското първенство по футбол 2016. Това автоматично означава, че вниманието на мъжете ще бъде обзето само и единствено от най-великата според тях игра – футболът.

Нека бъде ясно, че колкото колкото и да се обичате и разбирате с мъжа до вас, в рамките на следващия месец, докато трае първенството, той няма да ви обръща вниманието, което по принцип заслужавате.

Нещо повече – мъжете ще станат много по-разглезени и раздразнителни от обикновено. Ще изискват от вас внимание, добро обслужване и приветливо настроение – все неща, които се изискват от персонал в заведение. Да, много е вероятно домът ви да се превърне в бар, където момчетата да гледат ред по ред мачове, да пият бира на корем и да очакват да им сервирате и отсервирате.

Интересно как футболът, по някакъв необясним за всички ни начин, е причина мъжете да се чувстват специални. Много е вероятно това да остане загадка и занапред, защото никой не търси отговор защо е така. Сякаш обществото е приело това за нормално.

Колкото и да не се харесва това на дамите, ще им се наложи за пореден път да се примирят със ситуацията. А за да нямат проблеми в общуването с мъжете по време на турнира, се налага да спазват следните мъжки заповеди към жените по време на Европейското първенство по футбол 2016:

1. Не се преструвай, че се интересуваш от футбол! И без това всички знаят, че това е преиграване от твоя страна, провокирано от отчаяние. Пък и няма по-тъпо от това, жена да се интересува от футбол.

2. Не се опитвай да правиш коментари, показвайки колко много се вълнуваш за резултата и колко добре познаваш играта. Мъжете не обичат някоя жена да разбира от футбол повече от тях. Запомни, че няма по-дразнещо нещо от това жена, която говори за футбол и се държи като запалянко. Ужасно е това. На такава жена мъжете никога повече няма да погледнат на нея като на жена, като занапред в очите им тя ще бъде „оная, ненормалната, която изпи повече бира от нас”. Да, наистина няма по-неприятна гледка от жена с мъжки маниер.

3. Никога не се включвай в групата, когато има уговорено мъжко събиране за някой от двубоите! Мястото не ти е там. Дори мъжете да кажат, че си добре дошла на подобни събирания, ти не си.

4. Не прави публични скандали и разправии с мъжа си, защото непрекъснато те праща за още бира! Това е неговият начин да те приобщи към събитията, за да не се чувстваш изолирана.

5. Сервирай напитки и мезета, а след това отсервирай празните чинии и чаши. Това е твоя работа. Единствено твоя.

6. Не ревнувай, когато мъжът обяснява как най-много от всичко обича своя отбор и как всичко друго няма значение за него! Той наистина така мисли по време на първенството, но ще му мине.

7. Не подкрепяй никога други отбори, освен този, за който държи мъжа ти! Ако любимците му евентуално изгубят двубоя, то вината ще си ти. Отговорността е твоя. Ти решаваш.

8. Не прелюбодействай! Точка.

9. Вълнувай се от финала на Европейското! Той е по-важен от рождения ти ден и от годишнината ви взети заедно. Той е най-важен, защото мъжът ти е заложил апартамента и колата на единия от отборите.

10. Наслаждавай се на мъжките емоции! Нали жените постоянно недоволстват, че мъжете не проявяват емоции. Е, сега е моментът да ги видите как плачат от радост и от мъка едновременно, как се вълнуват за всяко нещо, случващо се на терена. Пък ако ги видите само как от сърце ругаят спортните коментатори...

А ако искате половинката ви да се информира за всички интересни новини около Евро 2016, препоръчайте му да специалната секция на Gong.bg ТУК (бел. ред.) smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти