Малката мръсна тайна на жените

Малката мръсна тайна на жените
Снимка: Thinkstock

Не само мъжете имат навика да гледат порно – една трета от жените признават, че гледат порно веднъж седмично и по-голяма част от тях използват мобилния си телефон за това.

Британски специалисти провели цялостно проучване за отношението на съвременните жените към порното и резултатите показват, че повечето жени гледат еротичните клипове сами и за собствено удоволствие, а не с партньора.

Резултатите от проведена анкета показва, че повече жени гледат порно , за да разберат анатомията си, за да обогатят начините, по които могат да си доставят удоволствие или на партньора си.

91% от общо 3000 участници в изследването са жени, 8% мъже и 1% транссексуални. 31% признават, че гледат порно всяка седмица, а други 30 на сто го правят няколко пъти в месеца.

Резултатите също доказват, че хората използват мобилните си телефони за почти всичко, като 62 на сто от хората гледат порно през смартфоните си.

Тази цифра не трябва да изненадваща, като се има предвид, че 70 на сто от анкетираните са на възраст между 18 и 34 години.

Прочетете още:

Вибраторите пристрастяват ли?

Вибратор или да!

Ретроспекция на оргазма

Жените, които промениха секса

Съвети за повече страст в спалнята

Женските оргазми и някой и друг факт за тях

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти