Луната в Риби в следващите дни - очаква ни повече напрежение

Луната в Риби в следващите дни - очаква ни повече напрежение
Снимка: Gettyimages/Gulliver

На 2 януари, в ранните часове на деня, Луната съвпада с Венера във Водолей. Първата половина от деня ще се отдадем на активна почивка, на забавления и романтични преживявания. В часовете от 09:58 до 11:57 Луната е „без курс“ и не образува мажорни аспекти с останалите планети. 

В 11:58 часа тя навлиза във водния знак Риби и бележи следващите два дни с повече напрежение – към съвпада на Марс и Нептун в Риби се присъединява и Луната.

Валежите от сняг, както се очакваше, вече са факт, а през първите няколко дни на януари могат да паднат сериозни количества сняг, които да създадат проблеми по пътищата и в малките населени места. Предупредете близките си да се заредят със стоки и продукти от първа необходимост.

Възможно е някои по-отдалечени планински села да бъдат откъснати от света и до там да няма проходими пътища.

В личен план денят до около обяд е по-положителен и спокоен за родените през третата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, а през втората половина на деня Луната в Риби е в хармония за родените през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната във Водолей през първата половина на деня е по-неблагоприятно разположена и влияеща за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

Снимка: netinfo

С преминаването на Луната в Риби в 11:58 часа енергиите и влиянието се променят и ще внасят дискомфорт и напрежение в отношенията с околните при родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Вземете превантивни мерки срещу вируси и инфекции, подсилете имунната защита. Не прекалявайте с алкохола. Луната в Риби ни зарежда с повече емоционалност, вяра и чувствителност. Предразполага към интоксикации и повишаване броя на вирусните заболявания. В такива дни сме по-състрадателни и доверчиви, съответно и склонни да ни мамят.

Снимка: netinfo

А трите планети в Риби през втората половина на 2 януари, на 3 и 4 януари до около обяд създават предпоставка за измами и кражби в големи размери и с висока стойност предмети. Ако отсъствате от дома си, не оставяйте нищо ценно. Знакът Риби и Нептун се свързват с религията. Особено уязвими са религиозните храмове и всички останали места, където може да има струпване на много хора.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти