Лошите навици в спалнята

Лошите навици в спалнята
Снимка: Thinkstock

Едва ли двойките, които са женени от повече години, могат да се похвалят, че са силно сексуално активни.

В повечето пъти страстите в спалнята затихват и въпреки че не изчезват напълно, все пак са по-скромни от това, което е било преди сватбата.

Може би причините за това се крият в различни явления, на които не обръщате внимание.
Ето някои от нещата, които най-вероятно са причина сексуалният живот с партньора ви да не е такъв, какъвто ви се иска.

Техника в спалнята
Смартфоните, телевизорите и компютрите трябва да стоят далеч от брачното ложе. Единствените техники, които се допускат, са секс играчки. Всички електронни съобщения, компютърни игри, новини от света и у нас, както и сладникави комедии и екшън филми не са по-важни от любовния ви живот.

Излишни приказки
Разбира се, разговорите са важни, за да не се отчуждите, но не прекалявайте. Когато си легнете вечер един до друг няма нужда да започнете да се обяснявате за злободневни теми, битови сметки и проблемите на децата в училище. Това може да го свършите по време на вечерята.

Караниците
Никога не си лягайте един до друг скарани! Това ще зареди спалнята ви с негативна енергия. По-добре говорете за проблемите си до сутринта, но не заспивайте обърнали си гръб и сърдити.

Децата
Малчуганите със сигурност ще искат да спят заедно с вас или да им разказвате приказки за лека нощ, но се замислете дали не прекалявате с отделеното време вечер за децата ви. Няма нищо лошо те да спят при вас, когато са сънували кошмар или са болни, но нека това не се превръща в навик, защото по този начин ще загубите интимността с партньора си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти