Любовните триъгълници стават все по-чести явления

Тройна комбина
Снимка: Thinkstock

Ново британско изследване разкрива, че все повече жени предпочитат да се срещат с двама мъже едновременно, докато се спрат на най-точния партньор.

Експертите са на мнение, че подобни схеми почти винаги нараняват една от страните в нея, но такива връзки са резултат от желанието на дамите да изберат най-добрия за тях партньор.

Не бива да се пропуска и факта, че любовните триъгълници внасят и доза разнообразие в човешките взаимоотношения, допълват редица английски психолози.

Данните показват, че 67% от жителите на Острова не одобряват подобни тройни конфигурации, а други 17% от запитаните пък са напълно съгласни да се срещат с двама души по едно и също време.

У хората е заложено любопитството, затова немалко мъже и жени харесват да излизат с различни по характер и визия личности, за да се убедят какво им е необходимо в една връзка, се казва още в социологическата анкета.

Не са редки и случаите, в които и тримата души са наясно, че са част от любовен триъгълник, но това слабо ги притеснява, завършва проучването.

* А вие одобрявате ли такъв тип взаимоотношения?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти