Къде се създават по-лесно връзки

Не се чувствам в свои води
Снимка: Getty/Guliver

Явно силата на природата е незаменим помощник в намирането на истинската любов, защото социологическо изследване от Острова показва, че хората, живеещи на село, много по-лесно намират човек до себе си.

Така например близо 77% от британците, които живеят на село, са обвързани, докато 48% от мъжете и жените, обитаващи големите градове, се радват на хармонична връзка.

Освен това партньорските взаимоотношения в тихите и провинциални райони са два пъти по-дълготрайни от тези, създадени в градски условия. Експертите обясняват въпросния факт с това, че в провинцията животът не е толкова забързан и хората намират повече време един за друг.

Също така бракът в селата остава почитана институция, защото 55% от хората там са женени, което е с над 10% повече от жителите на големите градове. По отношение на изневерите техният брой е два пъти по-малък в селата и малките градове.

Над 51% от мъжете и жените в селата казват поне веднъж на ден фразата "Обичам те", а в града само 23% изричат подобни слова към своята половинка.

В анкетата са участвали 2000 души, като 63% от жителите в селските райони коментират, че са сексуално задоволени, докато със същото могат да се похвалят едва 22% от населяващите градските територии, които обвиняват основно стреса и умората за липсата на по-редовни интимни ласки.

В изследването се казва, че по-евтиният живот на село също е предпоставка хората да общуват по-спокойно, а не да се притесняват толкова от липсата на пари, която е сериозна пречка срещите и излизанията с цел любовно запознанство да се случват по-рядко.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти