Колко секс искат мъжете и жените

Колко секс искат мъжете и жените
Снимка: Thinkstock

Получавате ли толкова секс, колкото ви се иска?

Ако се съди по отговора на голяма част от участничките в международно допитване, идеалното количество полови контакти е "няколко пъти седмично", пише в. "Дейли стар".

Проучването е направено от Superdrug Online Doctor сред 1500 европейци и американци.

Сред дамите, участвали в него, близо 50 процента са споделили, че неколкократно мачкане на чаршафите през седмицата би ги направило доволни от сексуалния им живот.

Оказало се обаче, че някои жени са още по-ненаситни - 17 процента не скрили, че всекидневно ги гонят мераци за секс, докато седем процента са заявили, че искат да се отдават на креватни страсти повече от един път на ден.

Съществена част от участвалите в допитването мъже също са признали, че биха искали да правят секс няколко пъти в седмицата. 

Мераклиите за всекидневен полов контакт се оказали 28 процента, докато жребците с желание да се доказват повече от веднъж дневно били 18 процента.

Същото проучване е установило, че внушителните 73 процента от жените биха дали шанс на партньор, който не е особено добър в секса с проникване, но за сметка на това е специалист по кунилингус.

Снимка: Thinkstock

Същевременно около 15 процента от дамите категорично са заявили, че са готови да посочат вратата на мъж, който по религиозни или лични причини има възражения срещу оралния секс.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти