Коя е най-мъчителната част от ухажването

Де да бях Шекспир
Снимка: Getty/Guliver

Според мащабно проучване на американското онлайн списание "TSB Magazine" мъжете изпитват най-големи затруднения при писането на романтични SMS-и към жената, която харесват.

Болшинството от представителите на силния пол загубвали ума и текстова мисъл, щом трябвало да сътворят абзаца от 160 символа.

Анкетираните се притеснявали, че скучно написаният и с правописни грешки SMS може да провали опитите им за съблазън.

От друга страна социалното изследване показва, че постоянното бомбардиране с телефонни съобщения също не е по-вкуса и търпението на повечето дами.

Данните от експеримента разкриват, че 32% от мъжете смятат писането на SMS-и за техен сериозен проблем, а други 22% коментират, че могат да се измъкнат с финес и печеливши дивиденти и от най-неудобния разговор с жена.

18% от доброволците в допитването пък постоянно се оплаквали, че никога не знаят кога е настъпил моментът за първата целувка по време на интимна среща, а 12% вечно не могат да съберат кураж първи да заговорят жената, която е оставила силно впечатление у тях.

"Как мина денят ти?", "Как си?" или просто "Здрасти!" са фразите, които никак не се нравят на женското съсловие, така че ги избягвайте, особено под формата на SMS, съветват експертите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти