Кои мъжете проявяват чувства в секса?

Наталия Кобилкина

Вечният въпрос дали мъжете проявяват чувства в секса намери своя отговор.

Всички дами рано или късно се запитват дали половинките им усещат сексуалните преживявания в леглото по същия начин като тях или просто задоволяват нагона си.

Тази седмица „Съветите на Д-р Ко“ са относно това как мъжете приемат секса и кога дамите могат да очакват нещо повече от тях.  

Гуруто в интимните отношения – Наталия Кобилкина обяснява, че мъжете от малки започват да изучават своята сексуалност.

Образно казано, има три разделения на мозъка, според чието развитие мъжът или успява да еволюира емоционално, или остава „креватен“ примат до края на живота си.

Естествено няма пълно щастие и типът мъже с най-силно развита емоционалност са най-рядко срещани. Кобилкина съветва да внимавате с кого се захващате, тъй като точно това може да е причината за разочарованието ви, както духовно, така и в интимните ви отношения.

Ако не успеете да се слеете с вашия човек на по-високо енергийно ниво, то освен че няма да развиете своите отношения, най-вероятно и сексът между вас от страстен огън ще се превърне в „мъждукаща свещичка“.

Мъже, ако искате жените да ви бъдат верни приятели и страстни „робини“ в леглото, бъдете активна емоционална част от живота им, като ги подкрепяте и се „свързвате“ с тях не само на първобитно ниво.  За да разберете как да го постигнете, гледайте видеото:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти