Когато той ви види гола

Когато той ви види гола
Снимка: Thinkstock

Специалистът по интимни теми на „Дейли Мейл“ Трейси Кокс засяга една интересна тема в последната статия – какво си мислят мъжете, когато ни видят за първи път голи?

Наистина, моментът на първата по-сериозна интимност с партньора е леко притеснителен, а за много хора истински неудобен.

И все пак Трейси дава няколко добри предположения какво се върти в главата на мъжа, когато за първи път види без дрехи дамата до себе си.

Разбира се, първо е ясният сигнал, че предстои секс.

След това обаче идват и съмненията – какво ще си помисли тя за мен, ще се представя ли на ниво (все пак жените могат да имитират оргазъм и удоволствие, но при мъжете рязко си личи, ако нещо не им харесва).

Всеки мъж има своето его и иска да се представи по възможно най-добрия начин.

Трейси подчертава, че мъжете изпитват любопитство към женското тяло и едва ли би им омръзнало да го гледат. Затова и дамите трябва да бъдат уверени в себе си, да не се крият и смущават, а да са горди с тялото си. Колкото по-уверена е една жена в себе си, толкова по-добре би прикрила своите несъвършенства.

Ако позволите на комплексите да ви потискат, то със сигурност това ще се види от отсрещната страна. А най-голямата грешка би била сами да посочите на партньора проблемните си зони.

Гърдите предизвикват особено голям интерес във всички мъже, така че няма как той да не гледа към тях и да не се интересува от съществуването и добруването им.

А какво се случва в главата на жената, когато види мъжа на желанията си гол?

Пълен оглед е най-точното обяснение според Трейси. Жените имаме способността да забелязваме всякакви детайли.

Няма как да не се обърне внимание на основните неща – има ли коремче, като цяло тялото му стегнато ли е, какво е положението с окосмяването и най-вече какъв е размерът (сещаме се всички на кое).

На финал Трейси заключва, че колкото и хората да са привлечени от добре изглеждащите тела, различни проучвания доказват, че всъщност всички са най-силно впечатлени от лицето.

А за разпалването на истински страсти под завивките основна роля играе чистата химия между двама души, а не степента на перфектност на тялото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти