Когато мъжете ги боли глава

Когато мъжете ги боли глава
Снимка: netinfo

Едва ли има жена, на която да не й се е случвало партньорът й да не е в настроение за интимни ласки, точно тогава, когато на нея й се иска. Ако попаднете в подобна ситуация, не бързайте да го обвинявате, че не е достатъчно мъж, щом не ви желае във всяка една минута, или вие вече не го привличате и може би той си е намерил друга.

Мъжете не са роботи и противно на масовото вярване, не ламтят за секс във всеки момент от денонощието. Ето и няколко от причините защо той може да не е в настроение.

Проблеми в работата
Това, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди, не означава, че искат и да правят такъв с тази честота. Според секс терапевта доктор Иън Кернер в наши дни мъжете получават удовлетвореност и доказателство за мъжката си сила от успехите в кариерата и финансовата си сигурност. Ако партньорът ви е притеснен в работата си, подложен е на стрес или се бори да получи повишение, е много вероятно да не му е до секс, а умът му да е зает с професионалните дела.

Просто не му се иска
Сексуалното отхвърляне е неприятно за двете страни, но все пак, жените го понасят по-тежко. Те не могат да приемат факта, че не са достатъчно съблазнителни за мъжа срещу тях и когато той ги отхвърли, това е голям удар за самочувствието им. Докато мъжете са свикнали, че не всеки опит ще е успешен и ще получат редица откази, докато най-накрая постигнат целта си.

Случва се обаче, желанието на партньорите да се разминава и на него просто да не му е до секс в този момент. Дамите не могат да очакват, че щом го хванат за чатала и вече да им е в кърпа вързан. Някои мъже също имат нужда от по-дълго съблазняване.

Самолетът не излита
Случвало се е и на най-добрите и велики мъже. Понякога просто не става и всичко утихва някак неловко, а вие оставате разочарована и ядосана. Веднъж да не ви боли глава и вие да сте инициаторката, а той да остане малък и неуверен. Освен ако не искате да смажете достойнството му и той да не пожелае повече да прави секс с вас, не му отпращайте язвителни бележки и не го критикувайте.

Винаги има начин нещата да се случат така, както ви се иска. Просто понякога се налага да положите повече усилия и търпение. Важно е да изучавате взаимно телата си, да се научите какво доставя удоволствие на другия и да не мислите само за собственото си удовлетворение.

И най-вече, бъдете толерантни и помнете, че и мъжете имат уязвими места, даже често пъти при тях те са повече, отколкото при жените, но просто ги прикриват по-добре.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти