Кога жените са най-капризни

Не се давам лесно
Снимка: Thinkstock

Вкусовете на жените в любовта се променят с течение на времето, като на 55 години нежният пол става най-придирчив относно качествата на мъжете, показва ново международно проучване.

Така например момичетата между 18 и 24 години харесват показността на мъжката красота. В този период от живота си, 47% от дамите казват, че е важно партньорът им да изглежда добре и да се харесва на приятелите им.

Общите интереси започват да имат значение и да вълнуват нежния пол в периода между 25 и 34 години. Физическото привличане също остава основно изискване.

73% от анкетираните жени между 35 и 44 години пък признават, че предпочитат избраникът им да е поне с пет години по-възрастен от тях. Маниерите и възпитанието на мъжете вече стават задължителен приоритет. Към останалите преимущества са категоризирани още успешната кариера и силната емоционална връзка.

При представителките на нежния пол между 45 и 54 години сигурността е най-важна в дадените взаимоотношения с противоположния пол. Това споделят 95% от участничките в проучването. Те обаче нямат нищо против мъжът до тях да е по-млад, стига да е достатъчно романтичен и с чувство за хумор.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти