Кога жената среща Единствения?

Кога жената среща Единствения?
Снимка: Thinkstock

Неоспорим факт е, че голяма част от нежната половина на човечеството вярва и търси Единствения. Но преди да го срещнат, тя минават през множество неуспешни срещи и връзки.

Ново изследване показва, че преди да открие правилния мъж за себе си, Edna средностатистическа жена преживява приблизително четири кошмарни срещи и две силни влюбвания, последвани от дългосрочни връзки. Освен това е живяла в общ дом с един от своите партньори, правила е секс за една нощ средно четири пъти, целунала е 15 мъже и веднъж е преживяла кошмара на "вързаната тенекия".

От друга страна, анализите отчитат, че мъжете се страхуват от обвързване все по-рядко. Изследване на британски сайт за запознанства сред 2000 пълнолетни мъже и жени показва, че днес господата са готови да установят връзка с Edna жена на по-ранна възраст, отколкото преди десет години. 

Средностатистическата жена пък е склонна на сериозна връзка след 22-рата си година, което е с две години по-рано в сравнение със статистиката отпреди десет години. Мъжете също започват да живеят с партньор на по-ранна възраст като предприемат стъпката на 25 години.

Един на всеки четири необвързани мъже казва, че иска сериозна връзка и семейство, а всеки пети се притеснява, че ще остане ерген, когато вече всичките му приятели са обвързани.

Преди да намерят своята сродна душа в живота, мъжете излизат с 8 различни жени, имат 3 срещи "на сляпо" и се срещат с три дами, след запознанство в интернет. За сравнение, жените имат 7 връзки, две срещи "на сляпо" и двама партньори от интернет.

Най-голямата разлика между мъжете и жените е в броя на сексуалните партньори. Мъжете имат средно по 10 сексуални партньора през живота си, а жените - само 7. Мъжете имат по две връзки, които продължават повече от една година, а жените имат 5 дългосрочни връзки.

Броят на изневерите на партньора и при двата пола е средно по една за цялата любовна хронология.

Шест от десет британци в даден момент са смятали, че никога няма да открият своята правилна половинка. Осем от десет твърдят, че са срещнали любимия си, когато най-малко са го очаквали, а повече от една четвърт казват, че настоящият им партньор не е типът човек, с който биха искали да се установят.

Все пак по-голямата част от хората вярват в истинската вечна любов. На Острова това са 94% от жените и 88% от мъжете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти