Кога правим най-качествения секс

Кога правим най-качествения секс
Снимка: netinfo

Няма спор, че британците са царе в социологическите проучвания, като този път на прицел е пикът, в който двата пола стават най-доволни от сексуалния си живот.

В изследването са участвали 1281 души от Острова, а ето какво показват техните отговори.

При дамите качеството на секса е най-завидно на 28-годишна възраст, а най-много интимни ласки те получават на 25 години. Масово при мъжете сексуалният пик се достига на 33-годишна възраст, а като количество сексът при тях се случва най-често при навършване на 29 години.

Повечето анкетирани представителки на нежния пол са изгубили своята девственост на 17 години, а мъжете изостават с една година по този параграф.

Участниците в експеримента между 50- и 60-годишна възраст разкриват, че най-хубавите им сексуални преживявания са се случили след прекрачването на 46-тата година.

"Под "най-добър" секс хората имат предвид периода, когато се чувстват най-уверени и опитни в любовно отношение. Затова при редица индивиди качеството в интимна насока нараства с годините", коментират експертите.

Също така жените, ползващи вибратори, са два пъти по-доволни от сексуалния си живот за разлика от тези, които никога не разчитат на подобни помагала.

Не случайно холивудската актриса Камерън Диас (39 г.) споделя:

"За мен поддържането на младостта включва спорт, много литри вода, постоянен смях и доста секс, разбира се. Ние сме човешки същества и се нуждаем от него, а нима има нещо по-здравословно и естествено от секса?"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти