Кога мъжете стават невидими за жените

Кога мъжете стават невидими за жените
Снимка: Thinkstock

Оказва се, че мъжете започват да стават "невидими" за младите жени, когато навършат 39 години, възрастта на Дейвид Бекъм и Ръсел Бранд.

В края на 30-те си години представителите на силния пол са възприемани повече като бащинска фигура, отколкото като секс символи.

Най-очевидният признак за промяната е, когато мъжът вече не е заглеждат на улицата от жените, пише британският в. "Дейли мейл".

Други признаци, че сте се превърнали в "Невидимия мъж" са появата на първите сиви кичури в косата и на двойна брадичка.

Сред известните мъже, достигнали 39-те години, са Дейвид Бекъм, Ръсел Бранд, Брадли Купър и Леонардо Ди Каприо.

52% от участничките в британското допитване заявили, че мъжете започват да губят привлекателността си в очите на противоположния пол, когато станат на 39 г. Факторите за това са няколко и не всички са свързани с остаряването.

62 на сто от дамите смятат, че повечето мъже в края на 30-те години вече са заети и не си струва да бъдат заговаряни. Според 54 на сто от анкетираните, когато представителите на силния пол престанат да бъдат заговаряни или заглеждани в нощно заведение, това е сигурен знак, че са станали невидими.

Вторият най-популярен признак е посивяването на косата, посочено от 37% от участниците в анкетата. Други знаци са двойната брадичка, оредяването на косата и лошите зъби.

"Навършването на 40 години е ключова повратна точка и това е най-популярната възраст, в която мъжете търсят присаждане на коса.

Погледнете Роби Уилямс и ще разберете колко е вярно това. Той стана на 40 през февруари и призна, че си е присаждал коса.

Очевидно не иска да се превърне в "Невидимия мъж", казва говорител на Кралската клиника в Манчестър, която поръчала изследването

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти