Кога мъжете казват "Обичам те!"

Кога мъжете казват "Обичам те!"
Снимка: Thinkstock

Мъжете казват "обичам те" на 88-я ден от началото на връзката, докато жените се нуждаят от 134 дни, за да изрекат заветните думи на партньора си.

Това показа ново изследване, цитирано от БГНЕС.

39 на сто от представителите на силния пол казват "обичам те" още в първия месец след началото на връзката спрямо 23% от дамите. Освен това 33 на сто от мъжете са се срещали със семейството на партньорката си още в първия месец след началото на връзката спрямо 25% от жените.

Мъжете също така по-бързо стават готови за сериозно обвързване, като 33% от участниците в изследването на YouGov заявили, че са започнали да живеят с любимата си още в първия месец.

Противно на стереотипа, че мъжете по-рядко помнят ключови дати от връзката, 77% от участниците в допитването заявили, че си спомнят кога са казали "обичам те" за първи път.

Само 5% от представителите на силния пол не могат да си спомнят кога за първи път са хванали партньорката си за ръка. Допитването установило, че младите хора на възраст между 18 и 24 години са по-сдържани от очакваното.

Те най-бавно се решават да се държат за ръце и да се целунат за първи път. Но те най-бързо от всички възрастови групи се определят за сериозно обвързани – 39% се смятат за такива още след първата седмица от връзката.

58% от мъжете и жените признават, че са правили секс за първи път в рамките на първите три месеца от връзката, а 43% от мъжете и 36% от жените споделят, че са направил това още в първия месец.

Мъжете по-бързо се решават на дълготрайна връзка, като 37% от участниците заявили, че са се оженили или сгодили за партньорката си в рамките на 12 месеца. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти