Кое всъщност прави мъжете привлекателни

Кое всъщност прави мъжете привлекателни
Снимка: Thinkstock

Истинската привлекателност на един мъж изобщо не е в това колко печели или пък колко физически силен е той. Отдавна мина времето, в което жените са стояли затворени у дома и единствената им позволена работа е била къщна, селска или най-много учителка или мед. сестра. В наши дни дамите работят наравно с мъжете, че и често печелят повече пари от тях.

Така че и в портфейла не се крие истинската привлекателност на мъжа. Къде е тогава? Ето няколко варианта:

Доброто настроение
В нашия нелек живот умението да не изпадаш в депресия по всеки повод често е по-важно от дебелия портфейл. Тази способност е част от характера. Тя не изчезва с времето, значи с такъв мъже леко се живее.

Усмивката
Откритата усмивка казва на жената, че нейният спътник е уверен в себе си и се отнася доброжелателно към обкръжаващия свят. С такъв човек може да се отпуснеш и да се чувстваш комфортно.

Спретнатостта и подредеността
Минаха времената, когато се смяташе, че небръснатото лице и мръсният потник са признак на мъжественост. Жената иска да не я срам да се показва с мъжа в обществото. И колкото и да е влюбена, на нея определено не й е приятно да вижда въргалящи се на пода мръсни чорапи.

Добрата физическа форма
Важно уточнение – под това определение не се крият огромни релефни мускули и гръб като гардероб, но е факт, че първото, което виждаме в другия, е външният му вид, цялото тяло. Разбира се, че едно атлетичната фигура ще привлече повече положителни погледи от едно разпуснато и затлъстяло тяло.

Способността към приключения
Коя ли жена не мечтае да полети в самолет, управляват от нейния любим, или да види на възглавницата букет рози в чест на рождения си ден. Способността на мъжа да предложи на жената истинско романтично приключение е гаранция, че съвместния им живот никога няма да се превърне в рутина.

Способността към докосване и прегръщане
Оказва се, че това е по-важно от броя на оргазмите. Жената ще е готова да отиде на края на света с човек, в чиито обятия ще се чувства защитена. А нежните докосвания отстраняват всякаква умора и стрес.

Умението да се слуша
Известно е, че средностатистическият мъж не е в състояние да слуша монолог, по-дълъг от две минути. Жените обаче са склонни към подробно описание на случващото се. Те ценят в мъже умението да слуша и да не прекъсва с фразата: „Скъпа, всички разбрах. Разкажи как всичко свърши“.

Отговорността
Жените искат да виждат до себе си мъж, на когото могат да разчитат. Това е една от най-привлекателните черти. Когато мъжът казва на компанията: „Момчета, време е да тръгвам. Трябва да купя хляб и да сложа децата да спят“, това действа по-силно от всяка проява на мъжка доблест.

Вижте няколко симпатични мъже и техните привлекателни качества в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти