Кое плаши най-много необвързаните мъже и жени

Сама вкъщи
Снимка: Thinkstock

Британско онлайн проучване разкрива, че повечето необвързани хора се радват на начина си на живот, но най-мъчно се справят с моментите, в които им липсва компания.

В анкетата за участвали 4000 души, като 36% от тях са на мнение, че самотата е най-трудното условие, с което трябва да свикнат, в етапите, когато нямат постоянен партньор.

За сметка на това други 38% изтъкват, че няма нищо по-ценно от независимостта и липсата на постоянна връзка не представлява ни най-малък проблем.

Друг позитив, който участниците в допитването споделят, е че когато са необвързани караниците почти не присъстват във всекидневието им.

18% от представителите на силния пол пък се оплакват, че отсъствието на постоянен партньор ги лишава от секс, като със същата участ се сблъскват 14% от дамите.

Близо 1/3 от доброволците в изследването са били необвързани повече от една година, а 78% от интервюираните коментират, че времето за намиране на нов партньор зависи най-вече от това – колко драматично е приключила предишната тяхна връзка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти