Какво й трябва на една жена - вечеря, вино и "Обичам те"

Какво й трябва на една жена - вечеря, вино и "Обичам те"
Снимка: netinfo

Изкуството на прелъстяването е качество, което не всеки притежава.

И все пак, според анкета на "Шайн Яху“ (Shine.yahoo.com) вечеря, свещи, хубаво вино и няколко мили думи вършат достатъчно работа при спечелването на благоразположението на една жена.

Половината от жените, участвали в анкетата, споделят, че ако мъжът до тях признае, че ги обича, може да ги настрои на романтична вълна.

Мнозинството и от двата пола са съгласни, че вкусната вечеря, хубавото вино и някоя запалена свещ за разкош са достатъчни за създаването на приятна атмосфера, предразполагаща към страст и любовни излияния.

42% от дамите са признали, че когато чуят думите "Обичам те“ от страна на мъжа, се разтапят истински. Едва 25% от нежния пол са споделили, че на тях им е достатъчно просто да им се каже, че са сексапилни.

От друга страна 38% от всички анкетирани са казали, че често имат еротични фантазии за себе си и някоя известна личност.

В анкетата е имало и един доста интересен въпрос – ако имахте един допълнителен час през денонощието, как бихте го прекарали. 46% от мъжете не са скрили, че искат да посветят това допълнително време на страстни ласки, докато едва 24% от дамите са били на същото мнение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти