Какви са мъжете и жените според любимите им пози

Какви са мъжете и жените според любимите им пози
Снимка: Thinkstock

Всеки мъж си, както и всяка жена си имат любима секс поза, която им носи най-силно удоволствие.

Позите могат да разкрият немалко неща за характера на мъжете. Ето защо представяме следните 5 най-популярни секс, разкриващи нещо повече за партньора ви.

Мисионерска поза – успешната класика
Мъже: Ако това е любимата поза на партньора ви, това значи, че той е човек, който иска да играе на сигурно и не обича големите промени. Той е и много емоционална личност, която се наслаждава на страстта, докосването и прегръдките.
Жени: Тя е свенлива романтичка, която очаква не просто секс, а истинска връзка. Тази поза позволява много близък контакт лице в лице и точно затова е интимна и винаги съпроводена от силни чувства.

Кучешка поза
Мъже: Те харесват тази поза повече от жените. Ако това е неговата любима поза, знайте, че имате работа с мъж, който обича да доминира и да бъде лидер във всяка сфера - професионална, лична и интимна. Освен това тази поза е характерна за страстни и енергични мъже, които знаят какво искат и как да го получат.
Жени: Ако тя сама си признае, че това е любимата ѝ поза, значи имате работа с по-разкрепостена жена. Тя е страстна и определяна от мъжете като "мръсница" в най-добрия смисъл, който те влагат в тази дума.

Поза 69
Мъже: Тази поза позволява еднакво удоволствие и за двамата партньори, а най-много я обичат онези мъже, които са много внимателни. Те са чувствителни и сравнително свободни, наслаждават се на женската компания и искат да бъдат с жена, за която са готови да направят всичко. Освен това тези мъже искат забавления, но и спокойни страстни вечери с личност, която смятат за близка и интересна.
Жени: Любителките на 69 са авантюристично настроени, не се притесняват нито от сексуалността си, нито от това да експериментират. Радват се, че могат не само да получат удоволствие, но и да доставят такова, както и от факта, че са правили нещо по-интересно под завивките.

Поза ездачката
Мъже: При тази поза жената седи върху мъжа и точно затова може да бъде много интересна за господата, които са много открити и директни. Те са наясно със себе си и с желанията си и точно затова не се срамуват да изкажат чувствата си. Тези мъже се наслаждават на страстта и женската красота и често обичат да експериментират.
Жени: Почитателките на конкретната поза са смели дами, които знаят какво искат, как точно да го получат и не губят време в чакане, а се "хвърлят смело в играта". Те са проактивни и не се срамуват от тялото си, даже напротив – харесват го и не се свенят да го показват в цялата му прелест пред избраника си.

Поза лъжичка
Мъже: Тази поза позволява голяма близост между партньорите и точно затова e предпочитаna. Но ако това е любимата му поза, тогава сте във връзка с мъж, на когото можете да вярвате и е готов за свое семейство. Tой се чувства по-добре в позната и сигурна среда. Освен това тази поза я практикуват и мъже, които са по-мързеливи и правят всичко с половин енергия. 
Жени: Позата "лъжички" дава възможност двамата да се наслаждават на близостта си по-дълго време, да се прегръщат и целуват (може би дори да заспят в един момент в обятията си) и като цяло да удължат акта. Дамите, които я харесват, са нежни, но и страстни, отдадени на партньора, внимателни към него и желанията му, но без да пренебрегват своите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти