Каква е цената на това да си дете на Голди Хоун?

холди хоун
Снимка: Getty

В предаването ,,На кафе” по NOVA любимият на всички наши читателки Георги Блажев разказа историята на един повлиян от действията на своята майка актьор.  

Чували сте за Оливър Хъдсън? Не сте го чували? Той е не много известен, защото просто има нещастието да бъде във фамилия с много по-известни от него актьори. 

Сестра му е Кейт Хъдсън, която има Златен глобус, майка му Голди Хоун пък има и Златен глобус, и статуетка за поддържаща роля Оскар. Баща му Бил Хъдсън е много известен музикант, пастрокът му Кърт Ръсел пък е съвсем популярен. 

,,Когато Оливър е малък, биологичният му баща, музикантът Бил Хъдсън, изоставя него, Кейт Хъдсън и съпругата си Голди Холм. Той отива на психолог, за да пребори травмата си, че баща му го е изоставил като дете. Оказва, че травмата му е нанесена от майка му, защото тя, за да преодолее раздявата с тогавашния си съпруг, е водила малко по-бурен, интимен живот”, разказа Блажев. 

,,Излизала е напред-назад с гаджета, впуснала се в работа, може би, за да предпази наранената си женска душа в този момент. Не, че е била пълна пройдоха, но Оливър казва, че е бил едва на 6-7 години и му се е искало майка му да бъде повече време до него”, допълни той. 

Кристина Патрашкова пък се включи със следното: ,,Допускам, че има такива ситуации, в които въпреки, че трябва да има неприязан към бащата, защото бащата е изоставил, те не са просто разведени, бащата е изоставил семейството, но когато пък майката живее по някакъв начин, сякаш тя не обръща внимание на детето, това също е тежка травма. И двамата родители играят много важна роля в тези случаи, според мен” 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти