Как си го представят жените?

Как си го представят жените?
Снимка: Thinkstock

Дебатът за идеалната мъжка фигура се разгорещява, след като 75 процента от жените предпочитат партньорът им да е малко пухкав, съобщи в. "Метро".

За разлика от общоприетото схващане, мускулестите мъжаги вече не са на мода.

Цели 58 процента от жените твърдят, че предпочитат любовни дръжки, вместо плочки на корема.

Изследването, поръчано по повод премиерата на нов кино филм, в който Зак Ефрън с издяланото си тяло е съперник на закръгления Сет Роугън, показа, че 96 процента от британките смятат вечерята с обсебен от мускулите си мъж за загуба на време.

77 процента твърдят, че идеалният мъж няма типичната за знаменитостите фигура като на Даниъл Крейг, а 33 процента предпочитат среща с актьора Колин Фърт.

"Мъж с идеално тяло вероятно внимава какво яде и пие и прекарва часове във фитнеса - твърди психоложката Трейси Кокс. - Това предполага, че като партньор няма да е много забавен".

В класацията на знаменитостите без мускулести фигури, с които британките биха излезли на среща, освен заелия първото място Колин Фърт, са Роби Уилямс, Леонардо ди Каприо, Робърт Патинсън, комикът Джеймс Кордън и Сет Роугън.

"Доброто чувство за хумор и забавният характер винаги ще надвият фантастичното тяло - казва експертът по срещи Джеймс Прийс. - Тези качества интригуват жените дългосрочно и средностатистическият мъж става по-привлекателен от мускулестия красавец".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти