Как 100% да си легнеш с жена

Как 100% да си легнеш с жена
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Веднага искам да уточня, че има жени, с които няма никакъв проблем да си легнеш, когато ги пожелаеш.

Такива жени, за жалост на родителите им и за радост на много от мъжете, съществуват по целия свят, а борят им изобщо не е за подценяване. Не искам да ги съдя за поведението и разбиранията им, защото те не са обект на настоящия текст.

Тук става въпрос за другия тип жени – моралните, добре възпитани и образовани, изглеждащи секси и без да бъдат вулгарни.

Този тип жени, за които мъжете казват, че са за обичане и си струва да се влюбиш в тях, а не само да искаш да задоволиш еднократно нагона си.  

Всеки мъж може да си легне с някой „парцал” (ах, колко любимо определение за лека жена). Дамите прекрасно знаят обаче, че да бъдеш позната като сексуално разюздена тигрица, не е задължително условие да се отдадеш на когото и да е.

Но пък е задължително условие същия този, да може така да плени с жената с присъствието си, че да я накара да забрави всичките си задръжки.

В крайна сметка ето как 100% мъж може да си легне с някоя жена:

Гаранция за успех е, когато мъжът успее да предизвика в жената искрен повод за усмивка, като след това я убеди, че това е най-красивото украшение, което тя носи със себе си. Да ѝ обърне внимание, че най-ценното в нея се намира в сърцето, а не в дамската ѝ чанта.

Да разкаже, че спомените и мечтите са най-доброто превозно средство, с което човек може да стигне до най-прекрасните места, вместо да се возят в скъпа кола към най-модерното заведение в столицата.

Мъжът трябва да може да послужи с личен пример, когато защитава пред дамата клишето, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Цветя, господа, много цветя. Това е тайната към дамското сърце и дамската голота.

Ако искате да я видите гола, просто подарете цвете, а не да например някой лишен от емоция ваучер.

Жените знаят, че едно цвете носи със себе си в пъти повече символиката на любовта, вниманието и загрижеността, отколкото безличните стоки в магазините, колкото и скъпи да са те.

Мъжете нямаш шанс да си легнат с някоя истинска жена, ако вместо да ѝ покажат място, където залезът се вижда в цялата му романтична красота, се хвалят какво ново приложение са си свалили на телефона, което ти показва в колко часа изгрява и в колко залязва слънцето.

За да преспи с нея, мъжът трябва да я убеди, че е най-привлекателна, когато е себе си, а не когато копира любимата си популярна звезда.

Мъжете следва да са наясно, че стойността на жената е висока, но това не означава, че е въпрос на пари да бъдеш с нея. А стойността на жената обикновено е висока не заради нейното настояще и минало, а заради нейното бъдеще.

Убедете я, че това бъдеще ще го градите съвместно.

Тогава, господа, няма да имате никакъв проблем да имате дамата до вас както си поискате.

Давам си сметка, че това не са лесно изпълними изисквания, но пък са 100% работещи и както казвате вие, жените: „Няма жена, която не би отдала себе си на всеки, просто има мъже, които не зная как да си поискат”.

И сте прави. Този път сте прави.

Вижте още:

Мъжете имат 5 нужди. Удовлетворете поне номер 3

Колко струват жените: Ценоразпис

Глупостта на българските мъже

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти