Искаш да е по-пикантно под завивките? Говори му мръснишки!

Доскучава ли ви в леглото? Нищо ново не се случва между вас? А пробвали ли сте да изпратите секс sms или видео? В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“, Наталия Кобилкина говори за това как да направиш интимните отношения още по-пикантни! 

Ако до сега не сте предприемали подобни действия във връзката си, първо решете с какво искате да предизвикате половинката си. Знаейки какво обича, вече имате ясна посока, в която да приложите палавия си подход. 

Провокирайте действие с мръснишкия sms, който ще напишете – споделете на партньора си какво искате вие да му направите и какво той на вас. Сексоложката споделя, че мъжете обожават жени, които „вървят“ с „инструкции за употреба“. 

За какво мислят жените, когато правят секс

Не забравяйте да му показвате колко много го искате. Споделяйте фантазиите си с него и търсете възможност за осъществяването им. Ако искате да раздвижите още повече отношенията ви в леглото, направете си видео! Провокативно клипче, в което се докосвате бавно и нежно на местата, на които искате да ви докосват. 

Палавият фото отчет ще възбуди партньора ви и ще разнообрази стандартните ласки, с които сексуално сте се провокирали. Затова не се колебайте и действате смело, предизвикайте сбъдването на фантазиите си! 

Най-абсурдните и забавни реплики, изречени по време на оргазъм

За да разбереш как да разпалиш страстите между вас, гледай новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти