Интимна вечер: "Жажда за теб"

Интимна вечер: "Жажда за теб"
Снимка: Thinkstock

Когато се нуждаете от вдъхновение за своята интимна вечер...

Когато не искате вечерта да свършва и ви се чете нещо определено възбуждащо...

Когато искате да накарате себе си и партньора си да се почувствате специални...

Тези мигове ви принадлежат. Усещанията са вашето оръжие, а умът ви е най-интимният ви орган. 

Този разказ е за вас. 

Насладете му се...

***

Младата жена натисна копчето на будилника. Той беше от ония старите, с пружина. Звънът му беше като на разгонен петел, но тя си го обичаше. Беше подарък от баща ù, донесе го от Индия, за 18-я ù рожден ден. Никога не пропускаше да я събуди в зададения час и това ù носеше почти физическа наслада. Боготвореше баща си - беше чаровен мъж, жените полудяваха покрай него. Луди жени... Това ù харесваше. Тя самата беше такава. Днес щеше да бъде интересен ден. Бяха канени с Иван на парти в най-добрата ù приятелка - Ивелина. Иван си спеше блажено, на него будилникът не му подейства.

- Щастливец - помисли си Ана, спи като буба.

Ожениха се преди две години. Още не мислеха за деца - ходеха на работа и по партита. Тя тласкаше семейния кораб в тази посока. Купонът беше в кръвта ù.

- Аз съм си нимфоманка, какво да направя - каза си, докато обуваше чехлите. После бавно тръгна към тоалетната. Винаги се захласваше в този момент от утрото. Нощничката ù стоеше прекрасно, изглеждаше като някоя фея. Прозрачната материя показваше младото тяло. Естествено - нямаше бельо отдолу. Формите се очертаваха с притегателна сила. Погледна се в огледалото. Увери се, че е секси, въпреки несресаната коса.

Натисна ключа за осветлението, влезе и седна грациозно на тоалетната чиния. Харесваше този момент. Започна да се опипва, докато отделителната система пречистваше еротичната ù кръв. Колко пъти си мислеше как ù се искаше точно в този момент да влезе Иван и да ù се нахвърли, но никога не му каза за тази своя фантазия. Нещо я спираше, може би за да не я сметне за откачалка.

След като премина през този етап, Ана пристъпи към следващото удоволствие - душа. В сънната утрин водата изсвистя приятно и започна да облива младото и красиво тяло. Сапунът имаше мирис на роза. Фантазиите ù литнаха отново.


- Колко е хубаво! Ех, ако сега тук беше и Ивелина... Докато Иван спи - да си поиграят двете. Да се слеят заедно с пяната, която я покриваше. Ана обичаше женските ласки. Страстния език - подлудяващ и мъжете и жените. Нежните гърди, които бяха така приятни за пипане. Начервените устни - които оставяха следи от своята "дейност".
- Ох!... Мисля само за секс - изпъшка Ана и се огледа стресната, да не би Иван да е чул нещо от нейните думи.

Будилникът на нощното шкафче тракаше, отмервайки сънливите утринни минути. Иван все още спеше. Беше отметнал завивката и тялото му се открояваше стегнато и с бронзов загар, контрастирайки на белотата на чаршафите. Ана затвори крана на душа, отвори вратата и взе меката, алено-червена хавлия, която висеше на специално направената закачалка.

Младата жена отвоюва това окачване посредством бутилка домашна ракия от майстора, който моделираше банята и мястото пред нея. Той твърдеше, че закачалка не се слага до вратата и се мотивира с чертежите на фирмата-изпълнител. Ана, обаче, не можеше да допусне чакащата хавлия да стои вътре и да поема влага и мокри изпарения, които да я дразнят след къпане. Готова на всичко, за да осъществява идеите си, в края на краищата, постигна своето.

- Аз съм "Принцесата върху граховото зърно"... - често употребяваше този израз, особено пред Иван по време на спор, за някоя дреболия.
Естетичният фетишизъм и фина чувствителност, съчетана с образното мислене, тласкаха Ана към хармонизиране на всички детайли в апартамента, като се започне от цвета на чашите за кафе и се свърши с розовите сърчица, украсяващи спалните чаршафи.


Художествената ù артистична същност избухваше завладяващо и в сексуалния живот на младото семейство. Ана обичаше да позира, да се съблича като в стриптийз бар и да демонстрира силата на цветното бельо и усмихнатите начервени устни.

- Искам те гримирана винаги преди секс! - изкрещя веднъж Иван в началото на връзката им, докато му правеше френска любов като на кино. От този момент, откакто я видя нарисувана, усмихната, цветна и завладяваща, Иван спря да гледа порно филми преди да се любят.

- Ще те заснема с GSM-а, да знаеш! - каза весело младият мъж след тази случка. Любовта беше посетила този дом с цялата си приказност, страст и еуфоричност. По всичко личеше, че човешкото щастие наистина съществува, а не е само хит-компонент във филмите, или в разказите, завладяли съзнанието на писателите-фантасти...

Утрото на Ана набираше скорост. Дойде мигът, в който трябваше да събуди Иван. Тя ползваше специфичен набор от действия, способи и хватки, които имаха постоянната насоченост - да запалят еротичния център на психиката на мъжа. Започваше с обичайните фрази, въпреки че ù беше известна безполезността на думички като:

- Миличък, време е, или пък:
- Хайде, съкровище, няма да успееш със задачите! 


Обикновено Иван послушно измърморваше:- Само пет минутки още! Или:
- Още малко - коте сладко! Понякога и без връзка:
- Знаеш, че те обичам!

Но това наглед безполезно приказване, имаше важно и подготвящо значение - да се отключат следващите нива на възприятията на половинката. Следваше леко отмятане на чаршафа и нежно поглаждане на петите на сладко спящия любим. Въртеливо-нежните движения на пухчето, което ползваше Ана, даваха ефект обикновено на десетия пореден оборот. Да проследим всичко в сегашно време:

- Мммммммм... Какво е това? - започна да се обажда нещо от дълбоката същност на Иван.
- Римската империя! - звънна веселият смях на съпругата.
- Искам още, още... - сънливо продължи императорът...

След този знак, че спящият все пак възприема реалности от този Свят, Ана веднага докосна с устни глезена на единия, а после и на другия крак. След три-четири целувчици, без да губи време, тя мина към ласки нагоре по стегнатата вътрешна част на бедрата на красивия си съпруг. Захапа със зъби и после веднага целуна ухапаното място с нежен натиск на устните. Тук ефектът беше мигновен и греещ! Иван изръмжа познатото:

- Играеш си с огъня, съпруго! Любимият будилник тракаше съпричастно...
- Да, да! Разбира се - хайде да го видим този твой огън! - наля чувства в играта тази Ева от райската градина! Докато мъжът се изтръгваше на скорост от лапите на съня - Ана започна да движи косата си, като я натисна точно там, където той най-много желаеше!


Размърда малко, замърка като коте и тогава Иван изригна! Хвана главата ù с две ръце и започна да я насочва към желаните си фантазии. Усети влажността и топлината на устата ù, силното желание го връхлетя, повдигна леката като перце Ана и я тръшна под себе си. Момичето изписка щастливо, предвкусвайки екстаза от познатите и прииждащи огнено-вълшебни вълни на сладост.

Каза само:
- Ще ме счупиш, внимавай!
- А може би ти да си отгоре, а? Иван я вдигна над себе си, после каза:
- Не! - и пак я затисна с красивото си тяло!
- Иванееееее!... - развика се миньончето, когато удоволствието го порази като гръм.

Автор: Антоан Антонов

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти