Има ли точна формула за съблазняване?

Мария Николова

Има ли рецепта или пък някаква велика тайна за правилното съблазняване? Точна формула как да изглеждаш, какво да кажеш, как да погледнеш, за да спечелиш човека, когото искаш.

Истината е, че всичко зависи от това с каква цел желаеш обекта насреща.

Ако е за страстни и кратки изживявания, всичко е далеч по-лесно – повече плът на показ, смел флирт, конкретен намек или пък директно предложение, придружено с подкупваща усмивка, едва ли е нужно повече от това.

Ако обаче имаме по-дългосрочни планове за човека срещу нас и ни е впечатлил по начин, който ни дава заявка за нещо повече от мимолетна вечер, то нещата се преобръщат.

Няма смисъл да се подхожда със сексуални намеци и страстно излъчване, тъй като това ще даде грешни сигнали. Но пък и типичните „свалки“, които вече са се превърнали в клишета, също не вършат работа.

„Майка ми си търси снаха“, „Болеше ли като падна от рая, защото си истински ангел“, „Обичаш ли деца? Мисля, че ще бъдеш прекрасен баща“, „искаш ли да дойдеш в нас да гледаме филм“, „Компютърът ми има нужда от преинсталация“ и всички производни са отдавна изтъркани фрази, които е по-добре да не казвате никога.

Трябва да направиш впечатление и да привлечеш вниманието към себе си по един по-деликатен и може би оригинален начин, а от там насетне всичко е в ръцете на химията.

Когато тя се усеща във въздуха, думите са излишни и много бързо двамата ще усетят привличането един към друг.

Колкото и да ни се иска, точни формули няма.

Добре е да се стараем да не кажем някоя глупост, но пък това често се случва, когато сме по-притеснени и се опитваме всячески да впечатлим някого.

Във видеото по-горе можете да видите какво мислят Бърбораните по въпроса със съблазняването.

Прочетете още:

Парфюми за прелъстяване

Сутиенът – лежерната броня на дамската съблазън

Коя е най-мъчителната част от ухажването

Разкриване на картите или трите М

Най-добрите места за флирт са...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти