Създадено за Samsung

Два нови модела смартфони, с които веднага ще си станете близки

Два нови модела смартфони, с които веднага ще си станете близки
Снимка: Samsung

Мъжете все казват, че жените искаме невъзможни неща от тях – да са забавни, разбиращи, умни, да се сещат сами за разни работи, да предугаждат настроенията и желанията ни и какво ли още не! Ама ние да не сме роботи, възмущават се понякога тези мъже, и са прави – не са роботи, те са нормални хора, като всички нас, и имат своите максимални възможности, отвъд които не можем да искаме нищо повече.

А сега да погледнем изкуствения интелект – той винаги е насреща и готов да ни услужи, винаги е добронамерено разположен към желанията ни, предвижда ги повече от успешно и въобще прави всичко възможно да ни угоди. Разбира се, че не предлагаме да заменим мъжете за изкуствен интелект - само да ги комбинираме. И преди и вие да сте започнали да се възмущавате, веднага изплюваме камъчето: говорим за най-новата серия Samsung Galaxy S24 и по-точно за двата по-компактни модела от серията - Galaxy S24+ и Galaxy S24.

Снимка: Samsung

Няма как да не сте чули, че южнокорейският гигант Samsung наскоро показа пред света новата серия Galaxy S24, която маркира началото на нова ера в използването на смартфони. Задвижвани от Galaxy AI (изкуствен интелект), трите модела от серията – Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ и Galaxy S24 предлагат изживяване, до което не сме се докосвали засега. И за да покаже, че няма нужда да се хвърляме на най-големите неща в живота, за да вземем най-доброто от него, днес ще представим двата по-малки модела от серията, които носят потенциал като по-големия си брат Ultra.

Всъщност, ако трябва да сравняваме Galaxy S24+ и Galaxy S24 с жив човек, то това би отговаряло точно на най-добрата ни приятелка. „Облечени“ изключително елегантно в четири страхотни цвята – виолетов кобалт, жълт кехлибар, черен оникс и сив мрамор, идващи в компактен и удобен размер, двата нови модела Samsung са тук, за да направят света ни по-цветен и забавен, и да бъдат до нас, когато искаме да им доверим нещо важно.

Снимка: Samsung

Много са предимствата и подобренията, с които Galaxy S24 ще привлекат вниманието ви. Екран с милиони цветове, супер издръжлива батерия, мощен процесор и дисплей с най-високата резолюция, която някога сте виждали – това са само част от новостите в двата нови модела. И, разбира се – цялата серия е добре заредена до ушите с изкуствен интелект, който присъства в огромна част от функциите на моделите и улеснява живота ви неимоверно.

Представете си например, че сте тръгнали по стъпките на героинята от „Яж, моли се и обичай“. Всяка от нас го е искала поне веднъж в живота си – да зареже всичко и да хукне в страната на вкусните пици (от които не се дебелее) и красивите италианци, а след това да се отдаде на източни духовни практики в Бали. Е, понякога мечтите се сбъдват и ето ви и вас, стоите на римското летище и се чудите накъде да поемете. С Galaxy S24 в ръка можете да бъдете спокойни, че всичко ще е наред.

Първата функция, която можете веднага да използвате, е Live Translate – тя ви осигурява възможно най-лесния начин за общуване, в който Galaxy AI генерира превод, докато говориш по телефона със собственика на квартирата, където ще отседнете. Преводът работи и при писане на съобщения, така че дори да не можете да говорите, ще сте способни да напишете напълно грамотно и разбираемо съобщение на италиански. И това не е всичко – не само че ще бъдат преведени, но и ще звучат страхотно, защото Chat Assist осигурява корекции на текста в реално време и превръща разговорите в абсолютно автентично изживяване.

Снимка: Samsung

Подобрената възможност за търсене на информация прави издирването на обекти, които са ни заинтересували, невероятно лесно. Харесали сте обувките на някоя италианка, която току-що е минала покрай вас? Само ги снимайте, задръжте пръст върху хоум бутона, оградете  ги в кръг на снимката – и готово! Circle to Search with Google моментално вади резултатите, така че нищо вече да не се изплъзва от вниманието ви. Гарантираме, че това търсене по интуитивен начин ще се превърне в новото ви любимо занимание – информация за растения, животни, сгради, хора, туристически обекти, храна или каквото друго привлече погледа ви, вече е просто на секунди от вас със Circle to Search with Google. Представете си, че дегустирате деликатеси, салами, колбаси и вина с най-добрата си приятелка и не можете да отгатнете от какво месо е прошутото, което обаятелният келнер ви е поднесъл току-що, тъй като етикетът е на италиански. Просто ограждате и воала, резултатът е налице.

Снимка: Samsung

И като заговорихме за търсене чрез снимки, да кажем няколко неща и за камерите, с които Galaxy S24+ и Galaxy S24. Без значение какво искате да снимате – себе си, природата или нещо в далечината, всеки един от тези кадри ще бъде изключителен. А ако сградата, покрай която минавате във Флоренция, ви се струва смътно позната, но не успявате да се сетите коя е тя, просто снимайте, оградете и „интуицията“ на вашия Galaxy S24 или Galaxy S24+  ще ви смае с моменталните резултати – това е хотелът, който сте видели в последното видео на любимата си травъл влогърка.

Селфи камерата идва с 12 мегапиксела, които ще превърнат всяка ваша снимка в шедьовър, а задните основни камери са три – основна с 10 MP и 3х оптично увеличение на обекта, който снимате; широкоъгълна камера с качество от 50 MP на изображението и възможност за 2 пъти оптично увеличение, съответстващо като качество на оптично приближение; ултраширокоъгълна 12 MP камера. AI Zoom пък ви осигурява невероятно качество на детайлите в снимката, дори и да снимате с три пъти увеличение на обекта.

Ако всичко това не ви говори нищо, казано накратко – ще имате възможността да се изживявате като професионален фотограф и да правите супер качествени и ясни снимки дори на обекти в далечината и, затаете дъх – дори и в нощно време. Да, най-накрая ярки, цветни и ясни ярки снимки и в тъмната нощ, при това дори и на зуум. И тази Луна по време на пълнолуние вече ще изглежда като себе си, а не като размазано петно в тъмнината.

Снимка: Samsung

И, за капак – опции за редактиране на снимките като истински професионалист. Магията и тук се дължи на изкуствения интелект, който позволява без никакво усилие да превърнем дори безинтересни кадри в зашеметяващи. Функцията Generative Edit запълва фона и кара нежеланите обекти да изчезнат за миг, а снимката е просто wow! Благодарение на Galaxy AI можете да завъртите кадъра под какъвто ъгъл желаете, както и да местите обекта на него там, където искате. Ето ви най-накрая и вас – успешно държащи кулата в Пиза в ръката си!

И за финал – и двете устройства идват с феноменално ярък и адаптивен дисплей, а батерията има нечувана издръжливост – с Galaxy S24+ можете да гледате клипове до 31 часа, а да слушате музика – до 92 часа! Пространството за съхранение на файлове е огромно – от 128GB на Galaxy S24 до 512 на Galaxy S24+, така че всяка снимка да си стои на мястото и да не трябва да правите компромиси с тях, за да освобождавате място за нови. И знаете ли какво? Смартфоните са подсилени с алуминий, който е предназначен дори за използване в Космоса, което означава, че става и за дамска чанта – защото в нея винаги царува един микрокосмос, а телефонът се намира точно в средата на цялата неразбория. Алуминият е по-лек от стомана, което прави телефона едновременно изключително здрав, но и лек, а в допълнение и двата модела са водо- и прахоустойчиви.

Снимка: Samsung

И знаете ли още нещо? Благодарение на Smart Switch можете да прехвърлите всичко от стария си телефон на новото си Galaxy S24 устройство, дори и старият телефон да е с iOS операционна система. А независимо кой от двата модела изберете, до 30 юни 2024 г. всеки, закупил модел от новата Samsung Galaxy S24 серия, ще получи безплатно MS One-Drive 100 GB в продължение на 6 месеца.

След всичко това можем само да кажем – ако това не е най-добра приятелка, то кое е?! И, да, май предпочитаме да задържим мъжете такива, каквито са, а изкуствения интелект да натоварим с досега неизпълнимите ни желания и прищевки. И всички да са щастливи!

Последно, още по-хубавото е, че всички фенове на серията Galaxy S24, които закупят своя модел, ще могат да се възползват и от 3 месеца безплатно ползване на YouTube Premium.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти