Дори една истина в повече може да те убие: в очакване на "Вездесъщият"..

На 25 август стартира същинската рекламна кампания на новия български игрален филм “Вездесъщият”, който тръгва в кината от 13 октомври.

След като през април беше разпространен тийзър, съпроводен от кратки промо видеа, фокусирани върху актьорите, сега основният трейлър разкрива малко повече за сюжета и драматичните и динамични сцени и ситуации, с които е изпълнен филмът.

Слоганът в рекламната кампания и трейлъра е изречението “Дори една истина в повече може да те убие.” В основата на “Вездесъщият” стои темата за тайното и явно видеонаблюдение и границите на личното пространство в съвременния свят. Главният герой, Емил Борилов – писател и собственик на рекламна агенция, постепенно се увлича да следи хората около себе си със скрити камери. Всичко започва от невинна битова ситуация – някой краде ценни вещи от апартамента на баща му, който е прикован на легло. Удивително е, колко лесно всеки може да се сдобие с миниатюрни камери, да ги постави на скришни места и да ги наблюдава дистанционно дори през телефона си.

За Емил всичко започва като невинно хоби – той се забавлява да научава малките тайни на хората около себе си. Но неусетно влиза в ролята на вездесъщ регулатор на чужди съдби. Той осъзнава, че дори една истина в повече може да те убие, а десетките тайни, които е научил, се превръщат в заплаха както за него самия, така и за близките му.

Вездесъщият е вторият филм на режисьора Илиян Джевелеков. Неговият игрален дебют LOVE.NET беше абсолютен бокс офис хит през 2011 година и до днес все още е в десетката на най-гледаните  филми в България от 1989 г. насам. Зад филма стои почти целият основен екип, създал LOVE.NET. Продуцентската копмания е Мирамар филм, извезстна още с ДЗИФТ и множество успешни анимационни филми и престижни реклами. Нова Телевизия за втори път си партнира с Мирамар за продуцирането на български филм. “Вездесъщият” ще се разпространява в киносалоните благодарение на Лента и Мирамар.

В главната роля ще видим актьорът от Народия Театър Велислав Павлов, който е известен още с ролята си в сериала на Нова Телевизия “Отплата”, участвал е и в десетки чуждестранни филми. Героят му се забърква в любовен триъгълник с две жени, изиграни от Теодора Духовникова и младата изгряваща звезда Весела Бабинова. Участват още Тони Минасян, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната FB страница на “Вездесъщият”.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти