Дамите се впечатляват от професията

Дамите се впечатляват от професията
Снимка: Thinkstock

Без особено учудване се оказва, че предприемачите са мъжете с най-сексапилна професия според жените. Това е показало изследване на сайта IllicitEncounters.com.

Причината е, че дамите смятат тези мъже да креативни, поемащи рискове и интелигентни.

Питър Джоунс, Ричард Брансън и Майкъл Смит са едни от най-любимите на жените предприемачи с напредничаво мислене.

Банкерите и брокерите може и да имат пари, но жените предполагат, че мъжете в тази професия са твърде амбициозни, безмилостни и прекалено самонадеяни.

Поради това те вероятно отделят по-малко време на партньорката си, приемат я за даденост и смятат, че жената трябва да им е благодарна, че е получила любовта им.

В дъното на класацията са футболистите и политиците, които са смятани за изпразнени от съдържание, егоисти и с лоша репутация.

"Жените, търсещи нов партньор, искат мъж, който да е привлекателен както отвътре, така и отвън. Те искат човек, с когото да имат емоционална и физическа връзка.

Изглежда, че макар футболистите да са привлекателни на терена, извън него повечето дами не искат да имат нищо общо с тях.

Така че въпреки известността и богатството им, повечето представителки на нежния пол смятат арогантността и лошата им репутация за отблъскващи", заяви говорителят на llicitEncounters.com Майк Тейлър.

На другия полюс са пожарникарите, които изглежда винаги ще бъдат привлекателни в женските очи. Те са смятани за смели, загрижени и героични и отговарят на вътрешното желание на всяка дама за очарователен принц, който да дойде да я спаси.

Лекарите също са харесвани от дамите заради професионализма и мотивацията им.

С герои като този на Патрик Демпси в "Анатомията на Грей" и на Джордж Клуни в "Спешно отделение" не е чудно, че положителното мнение за лекарите преобладава сред жените.

Музикантите също омайват дамите, защото са смятани за мистериозни, креативни и артистични. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти