Да потърсиш „Убежище в Париж“

Да потърсиш „Убежище в Париж“
Снимка: netinfo

В началото на седмицата – на 25 април, от печат излезе „Убежище в Париж“ – дебютният роман на Корин Ганц, чието вдъхновяващо чувство за хумор й спечели международна известност.

За книгата

„Убежище в Париж“ (превод: Юлия Петкова, 512 стр., цена: 18 лв.) е красив и одухотворен разказ за съчувствието, разбирането, себеоткриването и любовта.

Три млади жени се опитват да прогонят кошмарите на миналото и завързват чудновато приятелство в сърцето на Париж. С непринудения език на пъстрото ежедневие и с неподправена емоция авторката умело преплита техните истории – понякога забавни, друг път горчиви, но никога скучни и неизменно пораждащи симпатия.

Тънкият френски хумор, духът на Париж с неговото обилие от кипяща жизненост,  дарбата на французите да се отдават на кулинарни изкушения и на радостта от живота са благодатно убежище, способно да възвърне самочувствието и душевната хармония на разноликото женско трио.

За автора

Корин Ганц е родена във Франция, където прекарва първите двайсет години от живота си.

Учи съвременни изкуства в Сорбоната, работи в областта на маркетинга и рекламата в Париж, Сан Франсиско и Лос Анджелис.

Автор е на популярния блог Hidden in France, в който с искрящо чувство за хумор, нейна запазена марка, коментира взаимоотношения, ястия, обзавеждане и всичко типично френско. Живее близо до Лос Анджелис със съпруга си и двамата им синове.

„Убежище в Париж“ е дебютният ѝ роман, преведен на множество езици и оценен от читателите навред.

В края на книгата ще намерите приложение с любимите готварски рецепти на главната героиня – още една проява на духовитост от страна на авторката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти