Българските дами на осмо място по сексапил в света

Коронясването на Мис България 2012 - Ина Манчева (на снимката).
Снимка: ЕПА/БГНЕС

За красотата на българските жени се говори много.

Сега обаче има и поредното доказателство.

Нашенките са поставени на осмо място в класация на най-сексапилните жени в света,

Класацията е изготвена от американския сайт за запознанства MissTravel.com.

13 259 необвързани американски мъже, които участвали в допитването, поставили на първо място колумбийките, а 30 741 неомъжени американки избрали британците за най-сексапилните мъже в света.

Българските мъже не попадат в топ десет на предпочитанията на американските жени.

Американците смятат за много сексапилни и жените от Бразилия, САЩ, Испания, Русия, Холандия, Франция, Швеция и Италия. А жените отвъд Океана са най-силно привлечени от британците, ирландците, бразилците, шведите, американците, испанците, шотландците, французите, гърците и пуерториканците.

За да определят сексапила, участниците в анкетата били помолени да оценят чертите, които смятат за най-привлекателни в срещуположния пол.

Близо половината от жените заявили, че акцентът на мъжете е най-привлекателната им черта, а само една трета заявили, че тялото е най-важно за тях.

Макар културата и стилът също да са ключови фактори за участниците, външният вид е третата най-важна черта при определянето на привлекателността и на двата пола. 

По-интересното обаче за сайта MissTravel.com, е че той предлага на атрактивни жени безплатни пътувания. Концепцията се върти около това, че много заможни мъже пътували по работа сами и това ги подтиквало да търсят компания за своето пътуване. Сайтът твърди, че няма никакви сексуални или пошли помисли от страна на господата, но кой ли със сигурност може да потвърди това. Бъдете внимателни в общуването си с други хора във виртуалната среда! Повече за безопасността в интернет можете да прочетете ТУК и ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти