Ах, този блясък: приказна Пенелопе Крус, величествена Кейт Бекинсейл и какво пропуснахте от червения килим през януари

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Януари е един от месеците с най-натоварен график за светски събития, които раждат незабравими моменти на червения килим и последвалите церемонии и партита. А те си струват да бъдат изживяни в подобаващи дрехи.

Сред отличничките този месец можем да наредим Пенелопе Крус. Като посланик на Chanel тя облече дрехи на марката за испанските награди Feroz. Черно-бялото сако с пайети е в типичен стил Chanel, а силуетът и материята на черната пола внасят доза романтика.

червен килим
Снимка: Getty

За френската премиера на новия ѝ филм “Wasp Network” Пенелопе отново буквално блестеше благодарение на Chanel, този път в гащеризон с металически детайли и дълги ръкави.

Преди броени дни 45-годишната актриса присъства и на испанските награди „Гоя“. Макар и да не спечели в категорията за Най-добра актриса за ролята си в „Болка и величие“, Пенелопе беше очарователна в приказна феерична рокля Ralph & Russo с флорални мотиви.

червен килим
Снимка: Getty

Редовен гост през сезона на наградите тази година е Кейт Бекинсейл, която напоследък не спира да привлича погледите с добрия си вкус. За афтърпартито на Златните глобуси британската актриса изглеждаше величествено в дълга бяла рокля Romona Keveža с дълбоко, но тясно деколте.

червен килим
Снимка: Getty

Дългите ръкави и шлейфът допринасят за аристократичното излъчване в съчетание с класическа прическа.

Смел, но сполучлив избор е яркият и полупрозрачен гащеризон Zuhair Murad, който 46-годишната актриса носеше на Наградите на продуцентската гилдия. Това прозведение на ливанския дизайнер е пир за очите, които се спират по изрязаните ръкави, V-образното деколте, бродериите и широките крачоли.

червен килим
Снимка: Getty

Ева Лонгория може и да ви липсва от екрана, но това е защото към момента се занимава с работа зад кадър като продуцент и активист. Това не ѝ пречи да ни радва с появи, на които вдъхновява със стила си.

Последните събития, на които актрисата присъства, не бяха толкова претенциозни, затова бихме могли да се възползваме от тях за идеи в ежедневието си. Такава е например комбинацията от черен пуловер тип поло и плисирана пола, чиито текстури са умело съчетани. Визията е завършена с бледокафеви боти от велур.

червен килим
Снимка: Getty

Най-изгодният вариант на тази пола открихме сред предложенията на Fashion Days и идва от GUESS. Плисираният модел с лачени зони в мокмента е намален с 181 лв. и може да бъде ваш за 118.99 лв.

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Светъл пуловер тип поло, комбиниран със сив панталон, е друго приятно съчетание, което 44-годишната актриса показа напоследък. Гримът в топли земни тонове допълва усещането за уют.

червен килим
Снимка: Getty

Подобен модел пуловер открихме за вас от Mango на цена от само 35.99 лв. (в момента е намален с 24 лв.)!

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

За филмовия фестивал Sundance, на който представи новия си филм “Sylvie”, Ева заложи на бял костюм. Такъв може и да не е най-практичният избор за офиса, но е подходящ за случаи, които не са съвсем формални, но бихте искали да направите добро впечатление.

червен килим
Снимка: Getty

Освен по-популярните церемонии, всеки сезон на наградите е съпътстван от още събития и партита, за които не се говори много, но си струват вниманието – вижте някои от най-добрите визии от тях в галерията тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти