А ако се влюбиш във фермер?

А ако се влюбиш във фермер?
Снимка: Thinkstock

Рая Синева

Когато бях малка, имах една мечта – като порасна, да имам щастливо семейство с две деца и хубава къща на спокойно и красиво място.

Днес, 30 години по-късно, обитавам щастливо панелната си квартира, от мъж и деца няма и помен, а ако съседът отсреща не е прострял прането, гледката може да мине и за красива.

И докато се радвам на панелната си хармония, пред очите ми се изреждат десет броя фермери, търсещи своята половинка в живота. По-точно – участници в предаването „Фермер търси жена”. От екрана строят пасторални гледки, изгреви, залези, романтика на талази...

На фона на безспорната селска идилия, те, фермерите, се оказват едни доста прилични и интересни на пръв поглед екземпляри.

Ако срещнеш някои от тях в метрото, може би ще ги загледаш, ще ти станат интересни, ще разпознаеш в тях възможност.

Точно в този момент си зададох въпроса: „Е, добре, де, ами ако се влюбиш във фермер, би ли си стегнала багажа, за да отидеш да живееш на село?”

Канонада от колебания нахлу в главата ми. „Ами, то всъщност, работата ми е тук... И приятелите, и навиците ми, и всичко, което съм постигнала, и дори панелната ми квартира, която вече наричам „вкъщи”, и тя също е тук”, типично по женски започнах да давам заден. За момент обаче разумът в мен спря да философства и си дадох сметка за капаците, които не просто бях спуснала пред себе си, но дори здраво бях залостила.

Детската мечта за щастливо семейство и хубава къща на красиво място бе мухлясала с времето. Бе паднала жертва на клишето за пустото женско себедоказване, на каузата да отстояваш себе си напук и никога да не правиш компромис с начина си на живот. Детската мечта за най-важното нещо – щастието с любимия човек, безропотно се бе подредила до невъзможното „ще стана балерина, принцеса и доктор едновременно”.

Любовта без условности се бе превърнала в застрашен вид. А не трябва!

Не трябва, защото любовта трябва да се случва без „Ами...”.

Без значение дали е благоразумна, или некомфортна. Без значение дали с фермер, или с уж гражданин. Любовта трябва да се случва заради самата любов. А ако я искаш достатъчно силно, трябва и да я случваш – със смелост, без задръжки и залостени капаци.

А следващото видео можете да се запознаете с 10 фермера, които търсят любовта:

Ако вие откривате в някой от тях своята сродна душа, можете да му пишете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти