7 начина да изненадате любимия за рождения му ден

7 начина да изненадате любимия за рождения му ден
Снимка: Thinkstock

Искате да направите някаква изненада за рождения ден на партньора ви или търсите начин да отбележите празничния му ден по най-забавния начин?

Всеки рожден ден е повод за забавление, а когато това е рожденият ден на човека, когото обичате, си заслужава да направите всичко възможно за един незабравим празник.

Независимо дали сте готови да похарчите цяло състояние за подарък, или отделените за повода средства са ограничени, ето няколко невероятни идеи за този ден:

Ако имате време и пари и ако вашият любим не е твърде зает, романтичната екскурзия може да бъде перфектният начин да отпразнува рождения му ден. Има голям брой страхотни дестинации, от които да избирате. Дали ще предпочетете по-луксозен вариант, включващ петзвезден хотел и спа процедури, или сте почитатели на къмпингите, квартирите и похапването на храна, поднесена на улицата, това няма значение. Важни сте вие като двойка и настройката за едно вълшебно прекарване извън дома.

Сгответе му любимата храна. Няма мъж, който да не се зарадва на добре поднесена порция от най-любимото му ястие. Ако имате време и вдъхновение, може да му приготвите и петстепенно меню, според наличните пресни продукти. Ако вашият човек предпочита да се храните навън, помислете за резервация в някой от любимите му ресторанти.

Може би най-важното нещо, което може да дадете на вашия мъж, е вашето внимание. На рождения му ден се опитайте да обърнете повече внимание на любимия човек. Изключете телефоните, телевизора и лаптопа. Забравете за социални медии и приятелите си. Нека вашето семейство и приятели знаят, че ще бъдете на разположение единствено на любимия си през този ден.

Направете любимия му десерт. Разбира се, тортата е класика, но защо не опитате да приготвите нещо ново и различно? Тирамису, мъфини, богата плодова салата или мелба – вариантите са неограничеи, както неограничена е вашата фантазия. Все пак вашето момче вече е пораснало и дори един красиво декориран шоколадов мъфин със свещичка отгоре би могъл да го възхити. Ако имате време и желание, една малка торта би била основен акцент в празничния ден. Има и варианти за торти без печене – с бишкоти или маслено-бисквитен блат.

Вземете билети за любимото му събитие. Ако има определено спортно събитие или концерт, на които вашият човек би искал да отиде, тогава не пропускайте да го изненадате с билети за това събитие. За да направите подаръка по-вълнуващ и незабравим, не му казвайте за билетите, докато двамата не отидете там. В случай, че събитието не е на рождения ден на вашия човек, можете да му поднесете малък подарък на деня и да му подскажете, че го очаква нещо невероятно.

Напишете любовно писмо. Естествено, по-лесно е да изпратите на вашия човек есемес или имейл, в които да му пожелаете честит рожден ден. Но няма нищо по-романтично от едно класическо писмо, написано на луксозна хартия (може и да е цветна или ароматизирана). Използвайте вашето писмо, за да изкажете искрените си пожелания за честит рожден ден и да му кажете колко много го обичате и цените.

Един от най-добрите начини да отпразнувате рождения ден на вашия партньор е да му организирате парти изненада. Това е особено прекрасно, ако вашият любим има семейство и приятели, които рядко може да вижда. Ако планирате да бъдете домакин на голямо парти, не забравяйте да кажете на всички гости около един месец предварително. Не забравяйте да ги предупредите, че са поканени като изненада за рожден ден и затова самият рожденик не трябва да знае.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти