6 притеснителни сигнала, че на хоризонта се задава съперница

връзка любов
Снимка: iStock

С тази статия не желаем да създаваме ненужно напрежение в любовния ти живот и да те убеждаваме, че мъжете са твърде повърхностни за нашата многопластова дамска същност и притежават емоционалния капацитет на хамстер.

Ние вярваме, че ти си привлекателна, умна и самоуверена жена, която знае какво иска, вярваме, че и мъжът до теб е истински късметлия и не би рискувал щастието си заради друга жена. И нека Блага Димитрова бетонира размислите ни с много любим цитат:

“Ако ти си станал необходим на другия, ако си станал неотменима част от въздуха край него, от мислите му, никой не може да те изскубне от живота му… Никоя, и най-красивата съперница не е в състояние да ми го отнеме. Ако аз съм успяла да стана негово минало, настояще и бъдеще, той е мой… Всяка нова жена е опасна дотолкова, доколкото аз съм слаба и изплашена.”

Та, както стана ясно, тази статия не е посветена на мъжете, а на жените. На точно определен тип жени, които от възпитание няма да назовем с най-подходящия термин.

Те не спират да повтарят мантрата "по-добре сама, но не самотна", но всеки техен жест е вик за внимание. Те твърдят, че джентълмените са на изчезване, а самите те отдавна са спрели да се държат като дами. Те се опитват да избият комплекса от несполучливия си любовен живот чрез опити за прелъстяване на обвързани мъже. 

Ние не се страхуваме от тези жени, страхуваме се от това, в което можем да се превърнем ние, когато се сблъскаме с тях челно на бойното поле на живота.

Защото, нека си признаем, всяка edna от нас има лоши дни, в които не се чувства нито най-привлекателната, нито най-умната жена на света. И, за съжаление, понякога ниската самооценка и пристъпите на ревност могат да съсипят връзката ни с един наистина прекрасен и достоен мъж.

В други случаи обаче несигурността, която изпитваме, е ясно предупреждение от женската ни интуиция, че се случва нещо нередно.

И в този ред на мисли, ето как да разбереш, че друга жена в живота на твоя партньор упорито се бори за твоята титла, а ти трябва да обсъдиш притесненията си с него:  

6 притеснителни сигнала, че на хоризонта се задава съперница

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти