Златната възраст не е това, което беше

Платена публикация

Златната възраст не е това, което беше
Снимка: Golden Age

Макар и най-осъзнатият период от живота на човек, златната възраст обикновено е свързана с поредица колебания за външния вид. „Прекалено шарено ли е?“, „Прекалено късо ли е?“, „Прекалено младежко ли е?“ и още куп въпроси, задавани най-често от дамите над 60. Ние мислим, че човек трябва да се облича така, както се чувства най-добре и да не се съобразява с възрастта, килограмите и пр. В крайна сметка, ако духът е младежки, не бива да го ограничаваме заради изградените стереотипи. 

Има нещо, което обаче се влияе от възрастта и това са размерите на дрехите. Специалистите от германския институт за качество Hohenstein са категорични, че една дреха, размер М, например, стои по съвсем различен начин на 20-годишна жена и на жена над 60, независимо, че и двете са еднаква височина и килограми. Тялото леко се изменя с годините и е важно това да се взима предвид, когато дамите в златна възраст избират размерите на дрехите си. Както вече ви разказахме, институтът разполага с база данни с точните размери на 18 000 човека от различни възрасти. Дългогодишните проучвания в тази посока са позволили на специалистите да разработят размери, подходящи за дамите и господата над 60 години, а тази седмица можете да ги намерите във всички магазини на Lidl в страната. 

Снимка: Golden Age

Блузи с яка, бермуди, бельо и чорапи със собствена марка Livergy за господата и тениски, стреч панталони, нощници и различни модели блузи от Esmara, както и бельо Esmara Lingerie за дамите вече ви очакват в магазините на веригата. 

Всички модели са със сертификат от института Hohenstein, което е сигурна гаранция за качеството, удобството и точния им размер. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти