Жените имат нов съюзник в борбата срещу бръчките

Платена публикация

Жените имат нов съюзник в борбата срещу бръчките
Снимка: Avon

Всички ги обичаме и мразим едновременно – малките фини линии по лицето, които издайнически разкриват възрастта ни, но все пак носят и спомени за отминали важни моменти в живота ни.

Всички ние имаме нужда от правилната помощ в борбата с тях. Затова тази есен козметичният гигант "AVON" пуска на пазара най-новото попълнение в борбата срещу бръчките от серията ANEW Clinical Pro.

Марката "ANEW" присъства на пазара вече 20 години и разработва над 30 патента с които помага на жените по цял свят в борбата с фините линии по лицето. Сега серията се обогатява с най-новия професионален продукт, базиран на иновативната молекула A-F33 – най-мощният съюзник на жените.

В основата на терапията "ANEW Clinical Pro" стои проучване, носител на Нобелова награда, което изследва блокиращите механизми за производство на протеини. Именно благодарение на иновативната молекула A-F33 (амино-Fill 33), чието действие се увеличава многократно чрез терапията, кожата е по-гладка само след едно денонощие*!

След седмица – дори дълбоките бръчки избледняват**, а при редовна употреба фините бръчки се изглаждат отвътре и намаляват като брой, дълбочина и дължина. Добри новини за всички, които нямат време за губене и желаят да преборят тези издайници на възрастта ефективно и бързо.

Изключителните резултати за въздействието на терапията са установени при тестване на кожни клетки с други добре познати съставки против стареене като гликолова киселина и ретинол.

Ето какво казва д-р Черил Карчър, сертифициран дерматолог от Ню Йорк и професионален консултант на AVON:

"Това е изцяло нов стандарт в борбата със стареенето на кожата. Действието на молекулата А-F33 е различно от това на ретинола и АHА (алфа-хидрокси киселина). Тя цели да предотврати блокирането на колагеновия синтез и да стимулира повишаването му. Изумена съм от резултатите, постигнати със серума – при 100% от дамите фините бръчици се редуцират."

AVON ANEW за пръв път дебютира на козметичния пазар преди цели 20 години и се превръща в основополагаща грижа за кожата за жените от целия свят. Първото представяне на продуктите от серията "ANEW" се радват на невероятен успех и вече две десетилетия "AVON" последователно въвежда трансформираща и високоефективна козметика против стареене на кожата, започвайки с пускането на първия продукт за масовия пазар с алфа-хидрокси киселина (AHAs) - технология през далечната 1992 г.

До ден днешен марката продължава да е новатор в борбата със стареенето на кожата.

Българките Елена Петрова, Камелия Воче и Жени Калканджиева са само някои от известните дами, които се доверяват на богатата палитра от продукти ANEW и стават лица на марката.

Защото красотата може и да идва отвътре, но е хубаво да се вижда отвън!

*2-седмично потребителско проучване 11-172 с участието на 149 жени
**11-седмично клинично изследване KGL7347 със 65 жен

За "AVON"
Като най-голямата компания за директни продажби в света с над 11 милиарда долара годишен приход, "AVON" е фактор в икономиката на много от пазарите, където е представена. Компанията се радва на над 6,4 милиона независими представители в над 100 страни по света, както и на 90% познаваемост на марката. Компанията предлага иновативни технологии в сферата на козметиката и се гордее с най-много жени на мениджърски позиции, в сравнение с други публично-търговски компании. През 2011 година AVON отбеляза своята 125 годишнина.

"AVON" притежава богато портфолио от продукти. В света 2 от всеки 5 жени за закупили нейн продукт през последната година. Компанията предлага козметични, модни продукти и бижутерия, включително и добре познатите козметични серии: AVON Color, Anew, Skin-So-Soft, Solutions, Advance Techniques, Naturals и други.

Повече за "AVON" и продуктите, може да научите на адрес: www.avoncompany.com, avon.bg, както и във Facebook групата на компанията – www.facebook.com/avonbulgaria

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти