Жената е…. Идеи, Любов, Толерантност, Уют

Платена публикация

Тя е и герой на специалното издание, което списание МЕНИДЖЪР издава за пета поредна година. В него сме погледнали към нея през призмата на каузите и дарителските инициативи, в които, тя, жената, влага сърце и енергия. Проявява силните си страни на грижовна майка, вдъхновител на екипи и инициативи, които, в крайна сметка ни движат напред. За нас това не са просто роли.

За редакционния екип беше сладко предизвикателство да подбере и разкаже интересни истории, които да допълват образа ѝ. А знаете, че той изначално е бил вдъхновение в работата на много творци - писатели, поети, художници, дизайнери...

Един от класиците в българската литература Йордан Йовков ѝ рисува провокативни и смели портрети, като носител на промяната: ”Жената, момче, е рай, жената е вечна мъка. Жената е рибя кост. Като ти заседне в гърлото, ще се задавиш”, описва той образът на Албена. 

В този брой има съдби, които наистина засядат като кост в гърлото, като тази на младата сирийска лекарка Амани Балур и руската журналистка Анна Политковская. Възхищение и дълбоки са също историите на водещата от БНР и преподавател в програмата “Заедно в час” - Таня Величкова и майсторката на шоколад Станимира Георгиева, която дава работа на хора от уязвими групи.

Прочетете историята на финансовия министър на Индонезия - Шри Муляни, която е определяна за икона на икономическата реформа в страната, а западните медии наричат - Индонезийската Меркел. И още - надникнете в света на правозащитния адвокат Амал Клуни и нейните каузи. В броя има още интересни текстове, които може да прочетете.

Основната ни цел, преди всичко, беше да ви покажем примери със симисъл, да ви провокираме да подкрепяте, да давате и да търсите добротата, също както нашите героини.

И да изваем контурите на красотата. Защото сме съгласни с това, което казва една от най-обаятелните жени в киното Одри Хепбърн:

“Красотата на жената не е в лицето, истинската красота на жената е отразена в душата й. Тя е грижата, която дава с любов, страстта, която тя показва. Красотата на жената расте с отминаващите години”.

Изданието „Жената е“ ще откриете в разпространителската мрежа в цялата страна.

Приятно четене!


 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти