Здраво коремче и имунитет с Lactoflor Kids

Платена публикация

Здраво коремче и имунитет с Lactoflor Kids
Снимка: netinfo

Пробиотиците са микроскопични живи организми, които могат да повлияят полезно и благотворно на човешкия организъм като подобрят и оздравят вътрешния микробаланс. Те са част от естествената биосфера, а за детето и малкото бебе могат да се превърнат в естествена бариера за вредни бактерии. Приемането им може да спомогне за укрепването на организма на Вашето дете и да засили имунната му система.

Грижата за здравето на детето винаги е било от първостепенно значение за добрия и грижовен родител, който иска да запази най-любимото си същество в добра кондиция. Затова на помощ идва Lactoflor Kids – пробиотик, специално създаден за бебета и малки деца.

Какво представлява Lactoflor Kids?

Това e синбиотик, който съчетава в себе си прецизно подбрани млечнокисели бактерии, които подпомагат храносмилането и спомагат за усвояването на полезните вещества в храната. Все още крехката храносмилателна система на малките деца и бебета е изключително уязвима за вредни бактeрии и инфекции. Това кара грижовните родители често да търсят решение на проблема много преди той да се е появил.
Силата на българската природа

Lactoflor Kids може да се използва и за успешното справяне на вече появили се дискомфортни състояния като колики, диария, често срещаните напоследък проблеми в следствие на приема на антибиотици и по-силни медикаменти, вирусни и бактериални чревни инфекции, подуване на корема и газове, понижен имунитет при смяна на сезоните или неразположение при пътуване... списъкът е дълъг, нали? Представете си колко често се срещат родителите с тези проблеми, и колко лесно и целесъобразно може да бъдат решени с приема на изцяло натурални съставки, извлечени от българската природа. Едно саше от продукта съдържа в себе си над 1 милиард активни живи бактерии, като внимателно подбраните 7 щама са съобразени с микрофлората на чувствителното детско стомахче.

По-лесно от всякога

Всички знаем, че няма нищо по-хубаво от веселия и жизнерадостен смях на детето. Lactoflor Kids може да се погрижи за добрата профилактика и за справянето с нежеланитe състояния и при най-малките членове на семейството.

Продуктите се предлагат в аптеките в цялата страна и онлайн на www.lactoflor.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти