Защо остаряваме бързо?

Платена публикация

Защо остаряваме бързо?
Снимка: revita.bg

Образът на младостта е неизменна част от съвременните представи за красота. Ето защо, остаряването е един от най-големите страхове на всеки човек.

Кога започват процесите на стареене? Няма до повярвате, но още след 25 годишна възраст!

КЪДЕ най-много проличава възрастта?

Запомнете! Нездравословният начин на живот, както и процесите на стареене, атакуват основно кожата, косата и костите! Затова, погрижете се първо за тях, ако искате да остарявате бавно и красиво!

Кои са отличителните признаци на стареенето?

1. Набръчкана, уморена кожа, изгубила тена и свежестта си.
2. Изкривена стойка, прегърбване.
3. Безжизнена, оредяла коса без блясък.

Млади и свежи – коя е тайната?

„На 36?! Изобщо не ти личат, изглеждаш далеч по-млад/а!” На кой не би му се искало да чуе това за себе си! Сигурно и вие сте срещали хора, чиито външен вид буди възхищение. И сте се чудили как става това. Да, при малък процент от случаите, може би е въпрос на късметлийски ген.

При всички останали е въпрос на правилна грижа!

Тайната е:

1. Да поддържате кожата и косата си в перфектно състояние.
2. Да подхранвате костите и ставите си, за да бъдете достатъчно гъвкави, пластични и подвижни!

Храна за кожата, костите и косата!

Качественият хидролизиран колаген е единственото ефективно средство за красиви коса и кожа, и повече гъвкавост при движение. В съчетание с дълбоко хидратиращата хиалуронова киселина, колагенът може да направи чудеса с тялото ви. Колагенът е най-важният белтък на съединителната тъкан. Той участва в състава на сухожилията, костите и хрущялите, отговаря за еластичността на тъканите и органите, и „слепва” всички клетки в организма. След 25 годишна възраст, производството на колаген рязко започва да намалява. Затова допълнителното му набавяне е абсолютно задължително, ако искаме да изглеждаме и да се чувстваме по-добре.

Няма друг като от Хидраплениш!

Хидраплениш е продукт със съдържание на хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Формулата на Хидраплениш – BioCell колаген®, е подкрепена с категорични данни за безопасност и ефективност. Благодарение на патентованата BioCell CollagenTM технология, никой друг продукт със съдържание на колаген и хиалуронова киселина, не би могъл да се сравни с Хидраплениш. Хидраплениш се отличава с висока бионаличност и прецизен молекулярен състав, усвояващ се на 100%. Действието на Хидраплениш е оценено в редица рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания, проведени в съответствие с добрата клинична практика. Резултатите от всички тях показват, че приемът на Хидраплениш води до значителни положителни промени в състоянието на кожата, косата и костите.

Основният компонент в Хидраплениш - BioCell колаген® дава удивителни резултати в изглаждането на кожата, заздравяването на косата и увеличаване гъвкавостта на тялото.

Клинично доказано е, че приемът от 1000 mg BioCell колаген® дневно в продължение на 12 седмици, води до значително редуциране на бръчките и фините линии. Кожата бива хидратирана в дълбочина. Свежестта и руменината са трайно възвърнати.

Клинично доказано е, че приемът на 2 гр BioCell колаген® дневно, елиминира болките и дискомфорта в ставите за период от 8 седмици. Гъвкавостта на тялото постепенно се увеличава, а стойката се подобрява.

За създаването на BioCell колаген® е използван колаген тип II, иззет от гръден хрушял на пиле. Хрущялът е най-чистият източник на колаген. BioCell Колаген® е произведен по специална, патентована технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза и стерилизация.

Хидраплениш е продукт на американската марка Nature’s Way – лидерът в индустрията на хранителни и диетични продукти за здравето. Компания Nature’s Way залага на тристепенната гаранция за качество: сигурно съдържание, сигурно усвояване, сигурна ефикасност!

Търсете в аптеките! Както и онлайн на revita.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти