Защо имаме целулит? И как да се избавим от него

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Над 80% от жените по целия свят имат целулит, като това не е просто козметичен дефект, а бива класифициран като заболяване на съединителната тъкан. Не се успокоявайте, че не сте единствената с “портокалова кожа”, а научете как да се справите с нея. С бързо действие срещу неестетичния целулит се отличава специалния серум COLLAGENA Instant Beauty, повече информация, ще намерите ТУК.

Защо целулитът е по-често срещан при жените?

При жените съединителната тъкан и мастните клетки са разположени вертикално, а при мъжете тъканта има кръстосана структура. Когато мастната тъкан започне да избутва съединителната, кожата започва да се набръчква. Тези трапчинки, които се виждат по кожата са така наречената “портокалова кожа”. Получава се когато мастните клетки се притискат и се изтласкват към кожата. Антицелулитния серум COLLAGENA Instant Beauty въздейства и в двете посоки - намалява подкожните мазнини и съдейства за възстановяване на съединителната тъкан. Всичко за действието му, вижте ТУК

Bioline
Снимка: Bioline

Има различни фактори, които допринасят да имате целулит:

  • Заседнал начин на живот
  • Хормонални проблеми
  • Стрес
  • Рязко отслабване
  • Рязко напълняване
  • Много стегнати и впити дрехи
  • Генетични фактори и др.

От своя страна, целулитът също се дели на степени:

  • I-ва - Не се вижда ясно, но след микроскопско изследване на клетките се вижда изменение структурата на тъканта.
  • II-ра - Забелязва се видима загуба на еластичност и леко отпускане на кожата.
  • II-та - “Портокаловата” кожа е видима. 

Искаш ли да се отървеш от целулита?

Няма какво да се колебаете, защото състоянието на кожата ви зависи от това да използвате козметика с доказани на клетъчно ниво резултати. Пазарът буквално е заринат от антицелулитни продукти и продукти за отслабване, а толкова толкова много опции обикновено объркват. Съвсем логичната стъпка е да заложите на продукти с клинично доказани резултати. Антицелулитен серум COLLAGENA Instant Beauty е изключителен съюзник в борбата с целулита.

Съставът е така подбран от водещи технолози в България, че да има способността да разгражда мастните натрупвания. Локалното му приложение осигурява необходимата концентрация, която разбива засегнатите зони с “портокаловата кожа”. Серумът не само ще ви помогне да се избавите от целулита, а ще ви накара да обикнете тялото си!

Формулата на серума детоксикира кожата и подпомага клетъчната регенерация. Вкарва кислород в тъканта, като това спомага по-лесното и бързо отводняване. Гуараната в състава “изгаря” мазнините, като действа “директно” върху най-засегнатите зони с най-много мазнини. Съставката дава бързи и видими резултати за намаляване на обиколките и стягане на кожата. Докабения колаген се грижи кожата да е еластична и красива.

Ако искате да се справите ефективно с отпуснатата кожа и натрупания целулит, заложете на Антицелулитен серум COLLAGENA Instant Beauty! Можете още сега да си вземете продукта от ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти