Защо да инвестирате в сушилня AEG с термопомпа Absolute Care

Платена публикация

AEG
Снимка: AEG

Доскоро сушилнята беше възприемана по-скоро като решение за домакинства без простор или предпочитана от хора, живяли предимно в чужбина, където тя присъства почти във всяко домакинство. През последните години и в България сушилнята започна да заема полагаемото ѝ се място до пералнята, а за тези които на са сигурни в предимствата на този уред препоръчваме да прочетат статията докрай.  Благодарение на сушилнята:

1. Пестите време и усилия и избягвате отлагане на външни миризми по дрехите

Сушилнята AEG пести време и усилия. Ако се замислим, едно простиране отнема около 20 минути, а зареждането на сушилнята отнема не повече от 4-5 минути. Избирате подходящата програма и в зависмост от зареждането, прането Ви скоро ще е готово за прибиране в гардероба или направо за обличане. С нея сте независими от прогнозата за времето и условията навън, защото освен дъждовно и влажно, може да се окаже, че съседът прави барбекю или наоколо горят твърди горива, които насищат въздуха и се отлагат по дрехите.

AEG
Снимка: AEG

2. Край на вечно разпънатите сушилници в хола или банята

През зимата сушенето на прането е проблем за много домакини. Простирането навън при минусови температури превръща дрехите в ледени късове, уврежда тъканите им и в крайна сметка те не изсъхват, докато времето не се постопли. Вариантът със сушене на прането в стаята създава други неудобства - сушилниците заемат много място, разваляйки домашния уют, разпънати в хола или в банята почти през целия есенно-зимен сезон.

3. Предотвратява образуването на влага и мухъл у дома

Повечето от домовете ни са достигнали най-високите стандарти по отношение на изолирането от външната среда. Качествената дограма и изолация правят дома ни енергийно ефективен, но капсуловайки го по този начин той задържа не само топлината, но и влагата, която се отделя при сушене на дрехите на сушилник. Влагата е предпоставка за появата на мухъл, който може да застраши здравето на семейството Ви и най-вече на децата, които по-често страдат от алергии.

4. Ниски, щадящи тъканите температури на сушене

Сушилнята с термопомпа суши на щадящо ниски температури. Ако стандартната сушилня обдухва дрехите с нагорещен въздух (до 82 градуса), при технологията с термопомпа температурите на сушене стигат до 52 градуса, което удължава живота на дрехите. Удължаването на живота на дрехите с до 9 месеца намалява вредните въглеродни емисии в атмосферата с до 30%.

AEG
Снимка: AEG

5. Може да се постави и включи навсякъде в дома

Сушилнята е от тези уреди, които можете да сложите навсякъде, където има контакт, в който да я включите. Ако не искате всеки път да изливате контейнера с кондензирала вода, винаги има възможност да свържете уреда с водопровода. Можете дори да я монтирате върху пералнята посредством свързващ кит и така да спестите ценно място вкъщи.

6. Енергийна ефективност

Сушенето на щадящо ниски температури се отразява благоприятно на месечната сметка за ток. Модерните сушилни с термопомпа са с много висок енергиен клас (от А+++ нагоре).

7. Дрехите излизат толкова сухи, колкото желаете

Сушилнята с термопомпа има чувствителни сензори за температура и влажност и не пресушава дрехите. Те излизат толкова сухи, колкото сте задали като степен на изсушаване. Качествената сушилня не свива и не поврежда дрехите, ако се използват правилните програми.

8. По-лесно гладене

Сушилните AEG с термопомпа имат програми за сушене на дрехите без намачкване. Това пести доста време и свежда усилията при гладене до минимум. Сушилнята ще се превърне в най-добър приятел на майките, които ежедневно трябва да перат и сушат купища детски дрешки.

AEG
Снимка: AEG

9. Хавлиите излизат пухкави и меки

Хавлиите и одеялата, сушени по стандартния начин, често остават смачкани и груби. Благодарение на специалните технологии на сушене при сушилните AEG, те излизат меки и пухкави, както при закупуването им.

10. Край на космите и власинките

Космите от домашни любимци, полепнали по дрехите, са голям проблем за всички у дома. Колкото и да се изтупват дрехите, винаги остават поне няколко косъмчета. Сушилнята AEG обаче се справя перфектно с това неудобство. Всички косми, власинки и малки боклучета, които са полепнали по текстила, остават във филтъра, а той се почиства за секунди.

За тези и всички останали предимства на сушилните с термопомпа AEG можете да разберете повече на https://www.aeg.bg/laundry/laundry/dryers/  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти