Запознай се с новия Pandora O символ!

Платена публикация

Pandora
Снимка: Pandora

О – толкова игрива, О – толкова ти

Изрази себе си и дай пълна свобода на своята креативност чрез нашия нов Pandora O символ, вдъхновен от разпознаваемите елементи на отличителния ни дизайн. Позовавайки се на характерния Pandora О символ – любимото ти О, което вече е в нова стилистика и едновременно символизира обединяващата сила на бижутата и нейните безгранични индивидуални вариации – нашият нов Pandora Moments O символ проектира цялата същност на Pandora в едно-единствено бижу. 

Pandora
Снимка: Pandora

Позволявайки ти да заявиш гръмко собствения си закачлив стил изцяло в крак с последните тенденции, кръглата висулка е изваяна от благородните метали, които са запазена марка за нас – стерлингово сребро, Pandora Shine и Pandora Rose – и е перфектно допълнена с меката верижка, която игриво намигва към очарователната и добре позната гривна от колекцията Pandora Moments.

Разнообразният нов дизайн, изработен изцяло по утвърдените високи стандарти в Pandora, е олицетворение на удобна и компактна традиционна висулка, която можеш да интерпретираш свободно чрез различни талисмани, изцяло подбрани според собствената ти уникална идентичност. Освобождавайки нежното сърце от едната страна на стилната сферична закопчалка, вече имаш пълната свобода да добавиш най-различни закачливи талисмани, съобразени според неповторимия ти вкус.

Pandora
Снимка: Pandora

Pandora Moments O символът се предлага в три размера според благородния метал, от който е изработен: стерлингово сребърният е в малък, среден и голям размер, а  Pandora Shine и Pandora Rose се срещат в малък и среден вариант. Малкият размер  ти дава възможност да добавиш до 3 очарователни талисмана, а средният и големият съответно до 5 и до 7, позволявайки ти по този начин бързо да преминаваш от по-минималистичен към по-богат на разнообразие стил според случая.

И voilà! Aвтентичната визия на Pandora е запазена, като едновременно с това се създава и неповторимото усещане за свобода и разнообразие в стайлинга – съобразен напълно според твоя личен вкус и настроението ти. Знаем как копнееш да пуснеш творческия си гений в действие, така че давай смело - сега е моментът!

Всичко, което обичаш е на pandora.net

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти