Заличава белезите на времето

Платена публикация

ABO Pharma
Снимка: Thinkstock

Всеки ден чуваме, че колагенът е полезен за кожата, костите, косата и ставите на съвременната жена. Докато сме по-млади тялото произвежда достатъчно колаген, който да се грижи за красивата ни кожа. Но с годините процесът на непрекъснато регенериране на колагеновите влакна се забавя, а колагеновата матрица отслабва. След 25-годишна възраст производството на колаген постепенно започва да намалява. С всяка изминала година кожата губи по около 1,5% от наличния колаген. На 40-годишна възраст, нивата на колагена в тялото спадат с около 30%, а до навършване на 60, повече от половината колаген вече е изразходван. Какво се случва тогава?

Можем ли да стимулираме тялото ни да произвежда така нужния ни колаген?

Procollagen е революционен продукт, създаден по специална технология, който провокира тялото само да произвежда колаген на правилното място. Перфектно средство за възстановяване на вашата кожа.

ABO Pharma
Снимка: Thinkstock

Procollagen  съдържа специален патентован комплекс NDF (Natural Dermo Filler), MSM и обогатен с витамин С, които провокират образуването на собствен колаген , който се усвоява на 100%.

Правилното съчетаване на витамин C, витамин Е, силициев двуокис и биологично активна форма на сяра – така, както са съчетани в Procollagen, спомага за намалява ефектите от стареенето на кожата. Употребата му води до намаляване на фините линии и бръчки по кожата.

NDF (Natural Dermo Filler) NDF (Natural Dermo Filler) е сух екстракт от бамбук, който съдържа силициев двуокис - структурен елемент на съединителната тъкан, от съществено значение за образуването на жизненоважните за кожата еластин и колаген. Ставите на бамбука отделят сок, който е богат на силициев диоксид. Той поддържа много от функциите на тялото. Това е най-богатият източник на силициев диоксид, който подпомага забавянето процеса на стареене на кожата и поддържа нейната гъвкавост и еластичност.

Съдържащият се в него MSM (метилсуфанилфонил метан) съдейства за чистия и младежки вид на кожата и лъскава коса, допринася за възстановяване на образуването на напречни връзки в колагена; за синтеза на много ензими, хормони, аминокиселини, антитела и антиоксидантни молекули;

Витамин С е кофактор за синтеза на колаген, подпомага стабилизирането на двойната спирала на молекулата. Той подпомага поддържането на функцията на имунната система при извършване на физическа активност, както и нормалното формиране на колаген за функцията на кръвоносните съдове, костите, хрущяла, венците, кожата, зъбите. Оказва благоприятно влияние върху метаболизма и производството на енергия.

Procollagen е ефикасна и ефективна формула против стареене и красота, която АКТИВНО спомага за запазване и увеличаване на еластичността и здравината на тъканите!

Кожата изглежда по-млада и здрава, по-хидратирана, по-гладка, а състоянието на дълбоките бръчки видимо се подобрява. ПроКолаген ще откриете в аптеките в страната и онлайн тук.

ABO Pharma
Снимка: ABO Pharma

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти