Захари и Диана избраха детски продукти NeoNato

Платена публикация

Захари и Диана избраха детски продукти NeoNato
Снимка: Chipolino

Наскоро в родните медии излезе новината, че Захари Бахаров и красивата му половинка Диана Алексиева очакват второто си дете. Въпреки че ТВ водещата Диди роди първородния син на Захари - Максим преди по-малко от 3 години, вече се чувства напълно готова да повтори отново целия етап на майчинството.

Макар в момента и двамата да са изключително заети с професионалните си ангажименти, не скриват вълнението си от очакването на новия член в семейството им през пролетта. За сега полът на бебето остава загадка, но не е тайна марката, с която са избрали да го отглеждат.

Бебето ще расте с лимитирана линия дизайнерски продукти на италианската марка Неонато. Представител на бранда за страната е българската компания "Чиполино" ЕООД. За свои рекламни лица се спират на една от най-популярните двойки в България - Захари Бахаров и Диана Алексиева.

Двамата изглеждат страхотно в рекламната фотосесия, която заснеха в последните дни от бременността на Диди. Продуктите на марката Неонато може да видите на e-chipolino.com, фирмените магазини на Чиполино или при оторизираните дистрибутори в цялата страна.

Вижте какво споделя самата Диана за продуктите, които са избрали за бебето, за майчинството и кариерата ѝ, както и за бащинството на Захари.

Знаем, че вече избра детската количка и всички съпътстващи в отглеждането на едно бебе продукти. Все пак какви функции търсеше, когато избираше детската количка?

- След като вече имам опит с детските колички, зная, че най-важното е една количка да е лека, маневрена и удобна най-вече за майката, която най-често ще я ползва.

Какво те грабна в модела, който си избрала - дизайн или точно определена функция?

- Избрах количката NEOSPORT FIT на НеоНато. Хареса ми, защото е модулна система 3 в 1, дизайнът е модерен, лесно се сменят коша и столчето за кола и има големи гуми, което гарантира по-лесното придвижване по тротоарите в София.

Как мислиш да отглеждаш новия член на семейството ви, ще правиш ли нещо различно и специфично от досега с Максим?

- Не мисля, че ще отглеждам второто си дете по различен начин от първото. Разчитам на интуицията си на майка, както и на информацията, която всяка жена може да получи днес за отглеждането на детето си от многобройните книги, както и от интернет.

Планираш ли бързо да се върнеш на екран и кога да те очакваме?

- Не съм прекъсвала работата си по време на бременността с Максим и след това, не смятам да го правя и сега. Хубавото в нашата професия е, че не работим в офис от 9 до 5 и разполагаме по-свободно с времето си. Документалната поредица "Игри на съдбата", която правя за Терминал 7 ще продължи да се излъчва без прекъсване всяка неделя от 15.30 по ТВ7.

И за финал няма как да не попитаме Захари ще излезе ли в "бащинство" за известно време и ще има ли кой да ти помага в началото, когато са най-трудните дни за всяка майка?

- Свободните професии си имат и лоша страна - никой не ти дава отпуск по бащинство smiley Така че, Захари няма да си взима такъв. Но според мен "бащинството" има други измерения и не се изчерпва с помощта през първите две седмици на детето.

Разбира се, ще разчитам на всякаква помощ от него, когато е свободен. Но аз съм щастлива майка с две активни баби, които много ни помагат.

Още снимки от фотосесията на двойката може да видите на фейсбук страницата на Чиполино.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти