За всички малчугани, които мечтаят да станат принцове и принцеси в Disneyland

Платена публикация

За всички малчугани, които мечтаят да станат принцове и принцеси в Disneyland
Снимка: netinfo

Тази есен Mastercard дава възможност на трима български картодържатели да зарадват своите малки принцеси и принцове с безценно изживяване в увеселителния парк в Париж.

Историите на Disney приютяват мечтите на всички малчугани.  В дълбоките детски очи светят пламъчетата на най-съкровените надежди, описват тайни светове и приказни герои, в които се превъплъщава, докато пише домашното по математика.

Не се сърдете на вашия малчуган, когато се разсейва. Той мечтае за безценни изживявания - да живее във вълшебство, да бъде принц или принцеса, да танцува със звяр или разговаря с животни.

Снимка: netinfo

Всяка малка принцеса иска да живее в история на Disney. Тя ще чисти и търка подове по цял ден, за да има възможността да отиде на пищния бал и да открие своя смел принц. Но най-голямото вдъхновение е разкошната рокля - онази надиплена, бухнала рокля с много кристални елементи и бродерии. В този магичен свят, където топлите цветове се съчетават с магията на доброто, всички детски мечти се превръщат в реалност.

Ако и вие искате да усетите магията на приказния бал и да подарите на своя малък принц или принцеса безценно изживяване, може да се включите в кампанията на Mastercard, благодарение на която трима притежатели на безконтактна карта Mastercard ще спечелят 3-дневно приключение за цялото семейство в приказния Disneyland в Париж.

Снимка: netinfo

Победителите ще могат да зарадват своите деца под 14 години със специално посещение на истински бал от приказките – този на Пепеляшка.  Малчуганите ще минат по стъпките на Пепеляшка, докато приказните герои ги преобразят в принцове и принцеси, за да отидат на  бала. Също като в приказката балът ще включва тържествена вечеря, първокласно забавление и възможност за снимка със знатните особи от цялото кралство, а хлапетата ще останат с безценните спомени от срещата си с любимите герои на Disney.

Престоят в Disneyland Париж включва още безплатно посещение на всички атракциони в двата Disney парка, нощувка в легендарния хотел Disney New York и ваучер за пазаруване от магазините за подаръци в комплекса , за да се завърнете със сувенири от вълшебното преживяване.

Кампанията ще продължи до края на месец октомври като условието за участие в нея е регистрация на трансакциите, извършени с безконтактни карти Mastercard в търговски обекти в България, на специалната страница на кампанията  www.mastercard.bg/disney.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти