За стройната линия след 20

Платена публикация

За стройната линия след 20
Снимка: S-Line

Схващането, че когато си между 20 и 30-годишна борбата с килограмите е лесна играчка е пълна заблуда. Как ли пък не! 

Все става така,  че уж се храниш балансирано, пък дънките все трудно се закопчават?

Проблемът е (и винаги ще бъде) в скритите калории, забавеният метаболизъм и липсата на достатъчно движение. 

Къде се крият калориите?

Бързане, лекции, нова работа, нова среща – и занемарено хранене. Подсладени напитки, коктейли, сосове на салатите, преработени зърнени закуски (винаги гледай колко захар съдържат), уж безобидните бонбони и „нещо сладко“ следобед – всички това трупа по ханша, бедрата и корема излишни мазнини.

Защо и метаболизмът се бави?

Женският метаболизъм живее свой собствен живот. Дори и на 20 нещата не стават с щракване на пръсти. Грижата си е грижа. А метаболизмът, освен това пряко се влияе от хормоните и периода от месеца. Понякога работи на пълни обороти, друг път всяка хапка се превръща в нов килограм.

Не си ти проблемът, твоят метаболизъм е.

Снимка: S-Line

Поддържането на активен метаболизъм чрез правилно хранене и движение е гаранция не само за готина фигура, но и за здраво тяло.

Ако всичко дотук по-скоро те отчая, отколкото да те надъха за влизане във форма, имаме предложение – да се довериш на приятелка

Говорим за системата за отслабване S-line.

Това е комбинация от природни съставки, които подпомагат горенето на мазнини, съдействат за поддържане на нормално телесно тегло и допринасят за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта.

Съдържат екстракт от горчив портокал, екстракт от зелен чай, екстракт от люти чушки, L- карнитин L- тартрат и хром.

Снимка: S-Line

Всички те обединяват своята сила, за да дадат на S-line възможността да стимулира метаболизма, да поддържа нормална кръвната захар след хранене и да увеличи изгарянето на калории.

Допълнителния ефект на системата S-line е, че намалява апетита, увеличава издръжливостта и концентрацията, и подобрява спортните резултати.

Взима се по една таблетка два пъти на ден (една сутрин и една на обед) и може щедро да се комбинира със здравословно хранене и спорт.

Не се препоръчва непосредствено преди или веднага след приема на S-line да пиете кафе. 

След около две седмици до месец от редовната употреба започва усещането за понижаване на килограмите. Да не забравяме, че резултатите зависят от нас - да не се връщаме към вредните си привички.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти