За една по-светла и усмихната Коледа

Платена публикация

За една по-светла и усмихната Коледа
Снимка: Sony

Sony България събра представители на най-изявените български медии на благотворителен Коледен брънч, за да помогнат заедно на Празничните герои от Holiday Heroes

В навечерието на най-светлите празници Sony България събра представители на най-изявените български печатни и онлайн медии на едно по-различно коледно събитие.

Традиционната предпразнична среща с журналисти за пръв път минава под мотото на благотворителността и е в подкрепа на набиращата широка популярност коледна кампания на Holiday Heroes, която тази Коледа ще помогне на 5000 български семейства в нужда, социално слаби и лица с увреждания да получат в домовете си пакети с хранителни продукти за една истинска празнична вечеря.

Българските журналисти и представителите на Sony България подготвиха лично специални коледни пакети с най-важните продукти и отправиха своите лични пожелания към хората, изпаднали в несгоди и лишения.

Holiday Heroes е инициатор на кампании за директна благотворителност.

Първата Коледна кампания на сдружението стартира миналата година с коледни пакети хранителни продукти до 1000 социално слаби семейства.

Тази Коледа целта е петорно по-висока. За първи път по време на настоящата коледна кампания в празничните пакети ще има и изненади за децата от семействата в нужда, при които дядо Коледа идва рядко или никога не е идвал.

***

За Sony
Sony е водеща глобална високотехнологична компания за професионална и потребителска аудио, видео, комуникационна и ИТ техника. Sony е световно известна със своите аудио-визуални продукти като BRAVIA™ LCD телевизори с висока разделителна способност (HD), цифрови фотоапарати Cyber-shot™, видеокамери Handycam®, цифрови огледално-рефлексни фотоапарати “α” (произнася се „Алфа”), таблети Sony и Walkman® MP3 плейъри, както и със своите персонални компютри VAIO™ и професионална телевизионна 3D техника с висока резолюция (HD).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти